Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Skola och utbildning

Vision är fackförbundet för lärare utan lärarlegitimation, lärarassistenter, elevvårdare, skoladministratörer, skolsekreterare, studie- och yrkesvägledare, skolkuratorer och fler yrken inom skolan.   

Personlig rådgivning, lönecoachning, en inkomstförsäkring i toppklass och mycket mer ingår i medlemskapet. Välkommen!

Bli medlem

Bli medlem

En inkomstförsäkring i toppklass

I ditt medlemskap i Vision ingår en förstklassig inkomstförsäkring som ger dig upp till 80 procent av din lön före skatt om du skulle bli av med jobbet.

Utvecklas på jobbet

Vi erbjuder tjänster som kan stötta dig när du vill utvecklas på jobbet eller byta jobb: lönecoachning, Linkedin-kurs, karriärsamtal, cv-granskning och intervjuträning.

Personlig rådgivning

Som medlem kan du höra av dig till Vision Direkt och få råd om allt som rör din arbetssituation. Du ringer oss och får svar direkt. Eller så mejlar du och får svar inom 12 timmar.

Har du leg?

Jobbar du som visstidsanställd lärare och saknar lärarlegitimation? Då kan du vara med i Vision! Vi jobbar för att du ska ha så trygga anställningar som möjligt. 

Värde i vardagen

Som medlem har du tillgång till många schysta medlemsförmåner! Du får bland annat rabatter på bolån, försäkringar, träningskort, litteratur och semesterstugor. Och Tidningen Vision förstås!

Medlemsförmåner

Vad kostar det?

Bli medlem och prova Vision i tre månader utan kostnad! Därefter räknas medlemsavgiften på din inkomst.
Är du under 30 år? Då betalar du bara 100 kronor för hela första året.
Är du student betalar du 100 kronor för hela studietiden.

Räkna ut din avgift

Vad vill du förändra?

Vill du förändra något på jobbet är Vision rätt plattform. Prata med dina kolleger om din idé och använd Vision för att prata med arbetsgivaren om hur ni kan gå vidare.

Som ett av Sveriges snabbast växande fackförbund kan Vision göra verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

Inflytande på jobbet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar