Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Lönestatistik i Vision-appen!

Du vet väl att vår lönestatistik finns enkelt tillgänglig i vår app?

Om appen

HR

Vision är fackförbundet för dig som studerar till personalvetare eller jobbar med hr- och personalfrågor i kommun eller region, i ett bolag med koppling till välfärden eller en kyrka. Vision är ett av de största fackförbunden för HR-personal och chefer i offentlig verksamhet. Det gör oss till experter på den speciella situation det är att både representera arbetsgivaren och att vara anställd.

Jag vill gå med i Vision!

Fortsätt till nästa steg

Schyst rekrytering

Att hitta den bästa för jobbet är målet för all rekrytering. Många gånger missas bra sökande för att de gallras ut för tidigt i processen, något som nästan alltid sker omedvetet. Se Rättviseförmedlingens 12 tips för en schyst rekrytering. 

Rätt förutsättningar

Du ska ha rätt förutsättningar i din yrkesroll inom HR. I Visions handlingsprogram för HR kan du läsa hur.

En personlig ombudsman

Du som jobbar med HR är både anställd och representerar arbetsgivaren. Därför har du en personlig ombudsman som ger dig expertråd.
Vision chef

Vision Chef

Vision är det största fackförbundet för chefer i offentlig verksamhet. Vi gör skillnad för dina förutsättningar för ett bra ledarskap genom stöd och rådgivning, utbildningar, inkomstförsäkring, en personlig ombudsman mm

Vision Chef

Chefen i fokus

 • Att konfrontera en bluffare

  2019-11-11

  Bettan ljuger. Men bara om småsaker. Eller? Vem vet, egentligen? Hur kan hennes chef, Calle, konfrontera henne utan att anklaga?

 • Hallå där, Ingrid Tollgerdt-Andersson

  2019-11-11

  Ingrid Tillgerdt-Andersson är ledarskapsforskare och delar med sig av nya rön i boken Så vinner du slaget om de bästa.

 • Foto: Mostphotos.

  Nu ska kollektivet styra

  2019-11-11

  Hur skulle det vara att jobba i en kommun eller region utan chefer? I stället planerar var och en vad man vill göra, hur det ska genomföras och följas upp.

Visa fler
Läs senaste numret av Tidningen Vision!

Läs Chefen i fokus!

Chefen i fokus är Visions tidning för dig som leder och utvecklar välfärden - som chef eller inom HR.

En skjuts i karriären

Använd Vision – tips, mallar och karriärsamtal

Visions karriärtjänster

Anställ en studentmedarbetare

Att anställa studentmedarbetare under en begränsad period är ett bra sätt att locka unga välutbildade till välfärdsektorn. En studentmedarbetare anställs för att jobba med kvalificerade uppgifter, ungefär 10-15 timmar i veckan parallellt med heltidsstudier. Särskilda studentmedarbetaravtal finns för kommun, landsting, regioner, Pacta, KFS och Fastigo.

Anställ studentmedarbetare

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum