Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • -

Yrkesträffar för administratörer

Är du administratör? Vill du kompetenssäkra dig i ditt yrkesliv? Då är du välkommen att delta i vår seminarieserie i tre delar som inspirerar dig till att ta kommandot över din utveckling! Yrkesträffarna riktar sig till både medlemmar och icke medlemmar.

Om yrkesträffarna

Yrkesträffarna för administratörer handlar om din utveckling på jobbet. Om hur du kan lära dig mer om det livslånga lärandet och vad du kan göra i din arbetsvardag för att hålla dig fortsatt relevant på arbetsmarknaden. Dessutom får du möjlighet att lämna input till Vision om hur dina förutsättningar för kompetensutveckling ser ut. Yrkesträffarna är kostnadsfria och du är välkommen att delta även om du inte är medlem i Vision!

Mod – 10 april

Henrik Mattsson hjälper oss att finna modet att känna rädslan, och att våga ändå. Att sätta gränser och säga ifrån istället för att säga emot. Att hantera härskartekniker och andra toxiska beteenden. B.R.A. bemötande - en metod för att hantera och bemöta ilska och verbala påhopp. Kul på jobbet är inget en har, utan något en gör, och mycket mer.

Henrik Mattsson har sedan slutet av 90-talet arbetat med att utbilda människor i konflikthantering, kommunikation och personligt ledarskap. Han har utbildat ca 150.000 människor och med över 100 uppdrag per år är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Henrik är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap och visdom med mycket humor och värme. Hans förmåga att engagera och inspirera medförde att han (som en av tre) blev nominerad till ”Sveriges bästa talare”

När: 10 april 2024

Tid: 13.00 - 16.00

Sista anmälningsdag: 8 april 2024

Anmäl dig här (logga in)

Hållbarhet – 23 maj

Richard Rejsjö är socionomen och diakonen som pratar om välmående vid förändring. Förändring är en del av livets villkor. Ibland blir det dock kanske för mycket på en och samma gång. Richards erfarenhet som kognitiv beteendeterapeut får oss att förstå hur hjärnan fungerar vid stress och hur vi kan behålla hälsa i förändring.

Tommy Wilén är legitimerad naprapat och ergonom och förklarar för oss varför det är okej att sitta lite fult. Tommy är en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom hälsa och ergonomi. Han bryter på ett underhållande sätt ned de senaste forskningsrönen och serverar dessa på ett sätt som alla kan ta till sig. Med brinnande passion blandar han forskning med anekdoter och personliga erfarenheter.

När: 23 maj 2024

Tid: 09.00 - 12.00

Sista anmälningsdag: 21 maj 2024

Anmäl dig här (logga in) 

Utveckling– 24 oktober

Vi inleder dagen med en tematräff om digitalisering och AI. Vi frågar dig om dina tankar och funderingar i ämnet.

Olof Gränström är samhällsanalytiker med bakgrund på Hans Roslings stiftelse Gapminder men även känd från TV4 bevakning av valrörelsen. Olof ger dig en ögonöppnande föreläsning om vår omvärld, makrotrender, generativ AI:s intåg och vad det egentligen betyder för framtidens arbetsmarknad och administratörer. Forskningsstudier har visat att vi egentligen inte vet det vi tror oss veta om världen, och det leder till beslut baserade på fördomar och ignorans. Olof ger dig bästa förutsättningar att fatta beslut utifrån en faktabaserad världsbild. olofgranstrom.se

När: 24 oktober 2024

Tid: 09.00 - 12.00

Sista anmälningsdag: 22 oktober 2024

Anmäl dig här (logga in) 

Administration

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med administration i kommun eller region, i ett bolag med koppling till välfärden eller i en kyrka.

Administration

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss