• MENY. Enkel och lättnavigerad meny. Till vänster finns en lista där du kan klicka dig vidare till våra senaste nyheter, alla granskningar och reportage. Till höger hittar du de olika yrkeskategorierna.

  • YRKESBEVAKNING. Fördjupad bevakning av Visions största yrkesgrupper. Klicka på den gröna knappen på startsidan eller gå högst upp och fäll ut menyn för att hitta de olika yrkeskategorierna.

  • TAGGAR. Vi har arbetat aktivt med att ta fram ett nytt taggsystem för att det ska bli enklare för våra besökare att hitta artiklar inom exempelvis arbetsmiljö, lön och villkor, stress och trender.

Utveckling

Välkommen till vår nya webb

25 oktober 2019

Nytt utseende, fördjupat innehåll och en lättnavigerad sajt med nyheter och exklusivt bonusmaterial. Det är tanken bakom den nya, digitala versionen av Tidningen Vision.

På nya tidningenvision.se kommer vi, liksom i papperstidningen, att satsa på fördjupad yrkesbevakning. Här hittar du alla våra artiklar som handlar om Visions största yrkesgrupper.

Du kommer att känna igen dig från papperstidningen. Det är Kate redaktionell design som står för formgivningen även för den digitala tidningen.

Vi på redaktionen är förstås jättespända på vad ni tycker. Så surfa runt och hör av er med ris och ros! Vi finns under fliken kontakt som du hittar i menyn.


Relaterade artiklar