Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Visions nya kampanj uppmärksammar vardagsfrågorna på jobbet

Publicerad 2022-10-18

I nya kampanjen ”Ditt jobb är vårt jobb” fokuserar fackförbundet Vision på medlemmarnas vardagsnära frågor på ett lekfullt sätt. Kampanjen är den första i samarbete med contentbyrån OTW.

Hur ska jag förbereda mig för utvecklingssamtalet? Och vad gäller egentligen vid föräldraledighet? I Visions nya kampanj skildras en rad situationer i medlemmarnas vardag. Situationerna – ibland svåra, ibland roliga eller lite knasiga – illustrerar hur många frågor vi ställs inför i vardagen och betydelsen av ett bra bollplank i form av ett fackförbund.

Syftet med kampanjen är att berätta att man som medlem alltid kan vända sig till Visions rådgivare och ombud på arbetsplatserna när man behöver råd och stöd, inte minst i oroliga tider.

– Känslan vi vill förmedla är att Vision är ett enkelt, nära och framåt förbund. Det är enkelt att komma i kontakt med oss och vi är alltid nära medlemmarna på deras arbetsplatser i kommuner, regioner, bolag i välfärden och kyrkan. Vision driver utvecklingen framåt genom vårt lösningsfokus och förslag till förbättringar, säger Linda Strid, kommunikationsansvarig och projektledare på Vision.

I kampanjen, som är framtagen i samarbete med contentbyrån OTW, dyker Vision upp överallt på arbetsplatser. Ur väggar, genom skrivbord och från taket kommer de lila ombuden och rådgivarna för att stötta i stora och små frågor i medlemmars vardag.

– Att vi fått förtroendet att skapa den här nya lekfulla världen har känts väldigt lustfyllt och peppat. Vi vill på ett kul sätt visa att Vision är närmare än någonsin. Alla kan behöva en high five från en trygg rådgivare ibland, säger Paul Jerndal, Creative Director på OTW som också regisserat filmerna.

Kampanjen pågår 17 oktober–4 december och kommer att synas i form av filmer i sociala medier, AR-filter, poddspottar, banners och printannonser, stortavlor på stan, samt profilprodukter.

För ytterligare information, kontakta:
Linda Strid, kommunikationsansvarig och projektledare i Vision, tfn 070 558 77 26, Christian Örjestål, tf marknadschef, Vision, tfn 070 280 86 94, eller Filip Sandén, kundansvarig på OTW, tfn 070 922 43 90.

Arbetsgrupp Vision:
Linda Strid, Kommunikationsansvarig och projektledare
Eva Spjuth, Marknadsansvarig
Elin Andersson, Marknadskoordinator
Melina Grundel, Art Director
Katarina Jansson, Kommunikationsansvarig
Christian Örjestål, Tf Marknadschef

Arbetsgrupp OTW:
Filip Sandén, Kundansvarig
Alexandra Pettersson, Projektledare
Erika Gohde, Strateg
Paul Jerndal, Creative Director/Regissör
Jon Hertov, Producent
Siri Lindén, Content Creator
Kristian Strand, Art Director
Johanna Envall, Produktionsledare
Nozhan Radnahad, Redigerare
Martin Schrammel, Motion design
Victor Tarre, AR design

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera (via.tt.se)

Pressbilder

Söker du pressbilder från Vision? Du hittar bilderna i vårt pressrum hos ViaTT.

Pressrum Vision (via.tt.se)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss