Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

​Vision storsatsar inom kommunikation och marknad

Publicerad 2021-08-31

Vision storsatsar genom att stärka ytterligare inom kommunikation och marknad. Elsa Saboonchi blir ny funktionschef på kommunikation och facklig utveckling och Christian ”Chriko” Örjestål tillträder rollen som biträdande funktionschef.

Elsa Saboonchi har i sin roll ett övergripande nationellt ansvar för att utveckla och driva varumärket Vision, medlemsvärvning, kommunikation, opinionsbildning, tidningsverksamhet och studentverksamhet.

- Jag är mycket glad att välkomna Elsa Saboonchi till Vision. Elsa har en bred erfarenhet från fackföreningsrörelsen och kommer att tillföra kraft och energi när det gäller jobbet med att fortsätta växa som organisation och ta plats i samhällsdebatten.

Tillsammans med Chriko som har en lång erfarenhet av att ha arbetat inom Vision är dessa två ett dreamteam som verkligen kommer att förstärka vårt viktiga arbete med att vara ett fackförbund som är relevanta för Visions medlemmar och ett stort stöd för förtroendevalda och kansliorganisation, säger Karin Ottosson, kanslichef på Vision.

Elsa Saboonchi har arbetat tidigare bland annat på Akavia som chef för marknad och medlem. Christian Örjestål lämnar nu tjänsten som Visions samordningschef.  

- Att tillsammans med medlemmarna få driva välfärdens utveckling ska bli oerhört stimulerande. Pandemin har satt ljuset på det oerhört viktiga arbete Visions medlemmar genomför varje dag. Jag vill vara med och vidareutveckla varumärket Vision, som redan idag är ett starkt varumärke och förbund. Potentialen för att bli ett ännu större och starkare är stor, säger Elsa Saboonchi som tillträder sin nya tjänst den 1 september.

Elsa Saboonchi och Christian Örjestål kommer att ingå i Visions ledningsgrupp.

Foto

För mer info, vg kontakta:

Karin Ottosson, kanslichef: karin.ottosson@vision.se 070 317 6378

Hediye Güzel, presschef; hediye.guzel@vision.se 076 141 7321

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera (via.tt.se)

Pressbilder

Söker du pressbilder från Vision? Du hittar bilderna i vårt pressrum hos ViaTT.

Pressrum Vision (via.tt.se)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss