Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • Glada deltagare på minglet 2023
    Midvinterminglet 2023

Midvintermingel

När det är som mörkast ute och det blåser snålt på arbetsplatser och i debatten vill vi i Vision bjuda in dig till ett värmande mingel. Välkommen till oss för att träffa andra, ha heta diskussioner och få med dig ljusa idéer. Årets tema är just: idéer!

I ekonomiskt tuffa tider, när välfärden ska utvecklas och flera parallella stora omställningar hanteras så vet vi att vi behöver alla goda idéer och en miljö där de både kan uppstå och omhändertas. Vad är avgörande för att vi på arbetsplatserna ska våga tänka nytt och för att vi ska kunna omsätta idéer till verklighet?

I ett kort samtal från scen, med bland andra ekonomen Günther Mårder, och i många spontana samtal oss emellan pratar vi om detta. Förhoppningen är att du ska lämna oss både med nya bekantskaper och ha fått nya idéer med dig hem. Vi bjuder på något gott att äta och dricka.

Tid: Torsdag 8 februari klockan 17.00–20.00. Kom gärna tidigt så hinner du prata, äta och lyssna på samtalet om som börjar klockan 17.30.

Plats: Vision, Kungsgatan 28A, Stockholm. Närmaste t-bana är Hötorget.

Anmälan till minglet är nu stängd.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera (via.tt.se)

Pressbilder

Söker du pressbilder från Vision? Du hittar bilderna i vårt pressrum hos ViaTT.

Pressrum Vision (via.tt.se)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss