Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Låt inte den politiska krisen lamslå välfärden

2021-06-21

Visions medlemmar går till jobbet varje dag och måste ha förutsättningar att upprätthålla en god välfärd, oavsett ett högt tonläge i rikspolitiken. Vardagen på arbetsplatserna måste fungera trots politisk kris.

Dagens misstroendeomröstning och fällande av regeringen Löfven skapar osäkerhet kring hur Sverige ska ledas. Samtidigt måste välfärden fungera, utvecklas och stärkas.

Vi måste hålla i satsningarna på äldreomsorgen, på hälso-och sjukvården och på klimatet. Det arbetet får inte stanna upp - oavsett vad som nu händer i rikspolitiken. Att fortsätta investera i välfärden och ge medarbetarna i kommuner och regioner långsiktiga planeringsförutsättningar är särskilt viktigt i en kris.

Dessutom; tonen i den politiska debatten har under den senaste tiden varit hård och uppskruvad. Jag skulle vilja uppmana våra politiker att fundera över vilka de signaler det sänder. Det höga tonläget sprider sig och drabbar dem som ska jobba i demokratins tjänst på olyckligt sätt. Samtalsklimatet blir lidande och riskerar att påverka den professionella handläggningen.

Demokratin värnas genom om att vi lyssnar på varandra och visar respekt – det kravet måste vi kunna ställa på våra folkvalda.

Veronica Magnusson, förbundsordförande

 

 

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar