Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

  • Illustration med text: kostnadsfri föreläsning: fixa ett CV som funkar

Månadens erbjudande: kostnadsfri föreläsning ”Fixa ett CV som funkar” med Go Monday

2022-09-01

Som medlem i Vision får du under september månad chansen att kostnadsfritt gå på föreläsningen ”Fixa ett CV som funkar” den 30 september kl 12-13.

En ansökan idag handlar om så mycket mer än att rada upp dina meriter och påvisa att du är intresserad av jobbet. Det handlar om att framföra dina personliga egenskaper, din potential och visa dina drivkrafter. Du kommer inte få ett jobb tack vare det du har gjort - utan för vad du kan göra. 

Erik Fors-Andrée, jobbexpert och vd på Go Monday, kommer i denna föreläsning lära dig hur du lyckas med just detta. Det kommer även att hållas en kort frågestund efter föreläsningen där alla som deltar är välkomna att ställa frågor.

Kostnadsfri feedback på jobbansökan

Go Monday är partner med Vision sedan 2017 och hjälper medlemmar att utvecklas i jobblivet och söka jobb. Tack vare samarbetet kan du kostnadsfritt få feedback på din jobbansökan, Linkedin-profil samt få rådgivning av en jobbexpert via telefon och intervjuträning. 

Visions karriärtjänster

Så tar du del av erbjudandet

Ta del av erbjudandet genom att gå in i Vision-appen och klicka dig in på Månadens erbjudande. Har du inte Vision-appen kan du ladda ned den via App Store eller Google Play. 

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar