Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • Illustration med text: kostnadsfri föreläsning: fixa ett CV som funkar

Månadens erbjudande: kostnadsfri föreläsning ”Fixa ett CV som funkar” med Go Monday

2022-09-01

Som medlem i Vision får du under september månad chansen att kostnadsfritt gå på föreläsningen ”Fixa ett cv som funkar” den 30 september kl 12-13.

En ansökan idag handlar om så mycket mer än att rada upp dina meriter och påvisa att du är intresserad av jobbet. Det handlar om att framföra dina personliga egenskaper, din potential och visa dina drivkrafter. Du kommer inte få ett jobb tack vare det du har gjort - utan för vad du kan göra. 

Erik Fors-Andrée, jobbexpert och vd på Go Monday, kommer i denna föreläsning lära dig hur du lyckas med just detta. Det kommer även att hållas en kort frågestund efter föreläsningen där alla som deltar är välkomna att ställa frågor.

Kostnadsfri feedback på jobbansökan

Go Monday är partner med Vision sedan 2017 och hjälper medlemmar att utvecklas i jobblivet och söka jobb. Tack vare samarbetet kan du kostnadsfritt få feedback på din jobbansökan, Linkedin-profil samt få rådgivning av en jobbexpert via telefon och intervjuträning. 

Visions karriärtjänster

Så tar du del av erbjudandet

Ta del av erbjudandet genom att gå in i Vision-appen och klicka dig in på Månadens erbjudande. Har du inte Vision-appen kan du ladda ned den via App Store eller Google Play. 

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss