Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

warning icon

Faktura från Skandia

  • Illustration. Månadens erbjudande.

Månadens erbjudande mars: Kostnadsfri föreläsning!

2022-03-01

Genom Hela Sverige Samlas får du som medlem i Vision chansen att lyssna på Anna Tebelius Bodins föreläsning - Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron.

Anna Tebelius Bodin - Folkbildare om hjärnan 

Vad innebär det att ha en 40 000 år gammal hjärna i en digital tillvaro? Hur kan vi öka förståelsen för oss själva genom ökad förståelse för vår hjärna? Hör Anna Tebelius Bodin berätta om hjärnans kemi och dess påverkan på våra liv. 

Anna är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University, där hon även assisterade forskare. Hon har gett över 800 föreläsningar om psykologin bakom lärande, psykiskt välbefinnande och självledarskap. Våren 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris. 

Erbjudandet startar du enkelt genom att logga in på Vision-appen och gå in på Månadens erbjudande. Har du ännu inte Vision-appen kan du ladda ner den via Google play eller Appstore. 

Erbjudandet gäller under mars 2022. 

Om Hela Sverige samlas

Hela Sverige Samlas är en kunskapsplattform som låter dig streama över 100 talare, experter och företagsledare. På plattformen finns spännande föreläsningar från några av landets mest peppande inspiratörer och värdefull ny kunskap från våra vassaste experter. Det finns ett brett utbud av ämnen att utvecklas inom, så som mindset och personlig utveckling, strategi och planering samt marknad och digitalisering. Men också försäljning och tillväxt samt ledarskap och innovation – helt enkelt något för alla! 

Hela Sverige Samlas har, sedan starten i september 2020, lockat över 11 000 personer och har fått ett snittbetyg från användarna på 4,7 av 5. 

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss