Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Rabatt på träning hos Actic

Du som är medlem i Vision får 20 procent rabatt på träningskort hos Actic. Du kan använda rabatten på ett hundratal anläggningar runt om i landet.

Actic har över 120 anläggningar runt om i landet, med tillgång till gym och ofta även gruppträning, bad och personlig tränare.

Så använder du rabatten från Vision

Logga in via länken nedan och följ instruktionerna för att använda din rabatt från Vision.

Ta del av rabatten (logga in)

Rabatten gäller bara när du köper träningskortet på plats på en Actic-anläggning, inte om du köper det online.

Vad får du rabatt på?

Som medlem i Vision får du

  • 20 procent rabatt på ordinarie årskortspris
  • 50 procent rabatt på medlemsavgiften
  • 7 dagars provperiod för den som vill prova på.

I medlemskapet ingår all typ av träning: styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics, bad och motionssimning. Personlig träning ingår dock inte.

Utbudet kan variera mellan olika anläggningar. Aktuellt utbud och priser på respektive anläggning hittar du på Actics webbplats.

Actic.se

Träna hemma med Actics app

I Actics app får du tillgång till en rad filmade träningsprogram som du kan göra hemma. Här finns bland annat yoga, flexibilitet för seniorer, tabata och  familjetabata. Du hittar också kortare instruktionsfilmer med olika övningar som kan vara användbara vid din hemmaträning.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss