Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • -
    Person på yogamatta.

Meditation med Mindfully

Du som är medlem i Vision får prova appen Mindfully, en meditationsapp på svenska, gratis i 45 dagar, följt av 20 procent rabatt på alla priser. 

I Mindfullys app hittas en unik blandning av bredd och djup. Lyssna till Sveriges ledande experter och få tillgång till det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska. Appen består av tre delar: Meditation, Sömn och Kunskap.

Meditation

Här finns över 300 guidade meditationer på svenska utifrån olika teman som lycka, stress, känslor och relationer. I meditationsresan får du lära dig att meditera i sju olika delar som totalt innehåller 49 meditationer. Här hittar du guidade meditationer för när livet händer. Du hittar också kurser av Sveriges ledande experter där du kan fördjupa dig inom ämnen som närvaro, mindfulness för barn och ungdomar, andning, relationer, sömn, självmedkänsla, natur, självledarskap, och kommunikation.

Kunskap

Lär dig mer och lyssna på avsnitt från podcasten om meditation, Meditera Mera, helt fritt från reklam där du får möta Sveriges och världens främsta experter. Här hittar du insikter som beskriver vinsterna av meditation, reflektioner kring hur mindfulness kan bidra till ett mer meningsfullt liv samt vetenskapen om meditation. Du hittar också en Q&A där de vanligaste frågorna och svaren är samlade så att du kan komma i gång direkt.

Sömn

Finns det något mer frustrerande än att inte kunna somna? Varva ner, vila och sov bättre med Mindfullys sömninnehåll. Här hittar du meditationer innan läggdags, om du har svårt att sova eller vaknar mitt i natten. Lär dig mer om din naturliga sömn och utforska Yoga Nidra.

Så här gör du: 

Prova Mindfully gratis i 45 dagar, följt av 20 procent rabatt på alla priser. Du kan avsluta när som helst under provperioden utan att debiteras. Mindfully finns att ladda hem för både iPhone och Android. Erbjudandet gäller endast nya användare.

Ta del av erbjudandet (logga in)

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss