Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Skicka in Linkedin-profil

Skicka in din Linkedin-profil, så får du den granskad av en expert som ger dig förslag på förbättringar.

Linkedin har idag samma plats i jobbsökandet som visitkort och cv hade tidigare. Rekryterare använder Linkedin både för att hitta och kolla upp kandidater. Som jobbsökare är Linkedin ett utmärkt verktyg för att presentera sig och även för att bekanta sig med intressanta arbetsgivare och skapa kontakter. Ta hjälp en jobbexpert för att se till att din profil är så bra som möjligt. Tjänsten ingår i ditt medlemskap och du beställer online. Samtalet erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday. 

 • Svar inom 24 timmar
 • Snabbt och enkelt online
 • Ärliga och raka råd

Jobbexperten tittar på det här i din Linkedin-profil:

 • Rikta och var relevant. Hur du bättre kan anpassa din profil för just det jobb du söker och framhäva det som är viktigt.
 • Skapa effekt och bygg räckvidd. Hur du kan optimera profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.
 • Redovisa resultat och skapa trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
 • Översiktligt och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.

Så går det till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden skickas till den mejladress du anger, i mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (cruited.com)
 2. Följ instruktionerna du får per mejl och skapa ett konto. Ange adressen till din profil och ange vad du vill ha för typ av jobb härnäst.
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar, med de viktigaste råden för just dig och din profil. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Det här får du

Utförlig personlig feedback

 • Råd baserat på forskning och research
 • De viktigaste råden för just Dig
 • Bedömning utifrån den typ av jobb/det jobb du vill ha
 • Ärliga och raka råd av en oberoende expert

Ett genomsnitt score

 • Poängbaserat resultat med jämförelse
 • C-Score mäter hur effektiv din profil är på en skala från 0 till 100

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på gomonday.se om deras behandling av personuppgifter.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar