Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • Medarbetare arbetar vid datorn.

Skicka in Linkedin-profil

Skicka in din Linkedin-profil, så får du den granskad av en expert som ger dig förslag på förbättringar.

Linkedin har i dag samma plats i jobbsökandet som visitkort och cv hade tidigare. Rekryterare använder Linkedin både för att hitta och kolla upp kandidater.

Som jobbsökande är Linkedin ett utmärkt verktyg för att presentera sig, och även för att bekanta sig med intressanta arbetsgivare och skapa kontakter. Ta hjälp en jobbexpert för att se till att din profil är så bra som möjligt.

Linkedin-granskningen ingår i ditt medlemskap i Vision och du beställer tjänsten online. Granskningen erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday. 

 • Snabbt och enkelt online
 • Svar inom 24 timmar
 • Ärliga och raka råd

Tips som jobbexperten tittar på i din Linkedin

 • Rikta och var relevant. Hur du bättre kan anpassa din profil för just det jobb du söker och framhäva det som är viktigt.
 • Skapa effekt och bygg räckvidd. Hur du kan optimera profilen och din närvaro för att nå ut till fler, och rätt, personer.
 • Redovisa resultat och skapa trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
 • Översiktligt och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att nå fram med det du vill förmedla.

Så går Linkedin-granskningen till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden skickas till den mejladress du anger. I mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (cruited.com)
 2. Följ instruktionerna i mejlet och skapa ett konto. Ange adressen till din profil och vad du vill söka för typ av jobb.
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar med de viktigaste råden för just dig och din profil. Om du vill kan du ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Det här får du genom Linkedin-granskningen

Utförlig personlig feedback

 • Råd baserat på forskning och research
 • De viktigaste råden för just dig
 • Bedömning utifrån det jobb eller den typ av jobb du vill ha
 • Ärliga och raka råd av en oberoende expert

Ett genomsnitt score

 • Poängbaserat resultat med jämförelse
 • C-Score mäter hur effektiv din profil är på en skala från 0 till 100

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på gomonday.se om deras behandling av personuppgifter.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss