Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Boka tid för intervjuträning

Vill du känna dig extra säker inför anställningsintervjun? Boka tid för intervjuträning – utan kostnad för dig som är medlem i Vision.

Intervjuträning är gratis för dig som är medlem i Vision. Tänk på att boka din intervjuträning i god tid innan du ska gå på din anställningsintervju. Tjänsterna erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday. 

Skriftlig intervjuträning

I lugn och ro får du besvara ett antal vanligt förekommande intervjufrågor skriftligt. På så sätt kan du ta all den tid du behöver för att formulera och sätta ord på vad du vill få fram. Du får sedan skriftlig feedback på dina svar inom 24 timmar, så att du kan förbättra dina budskap ytterligare.

Du kan beställa skriftlig intervjuträning snabbt och enkelt online. Tjänsten ingår i ditt medlemskap och erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday.

Jobbexperten tittar på det här i dina intervjusvar:

 • Visa att du kommer trivas. Hur du bättre kan få fram att den kulturella matchningen finns.
 • Förklara att du kan göra ett bra jobb. Hur du tydligare kan få fram dina huvudbudskap till varför man ska anställa dig.
 • Framhäv varför du vill jobba här. Hur du får fram vem du är och hur du platsar för rollen och på arbetsplatsen.

Så går den skriftliga intervjuträningen till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden skickas till den mejladress du anger i beställningen. I mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (gomonday.se)
 2. Följ instruktionerna du får via mejl och skapa ett konto. Ange vilket jobb du söker och svara skriftligt på tio vanligt förekommande intervjufrågor. Du kan beställa koden först och vänta med att svara på frågorna till senare om du vill.
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar efter att du skickat in svaren på dina intervjufrågor. Om du vill kan du också ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Muntlig intervjuträning

En stor del av det intryck du ger handlar om hur du förmedlar information, inte bara vad du säger. Därför kan det vara bra att öva med någon inför anställningsintervjun, så att du är så väl förberedd som möjligt.

I en muntlig intervjuträning får du hjälp att öva på vad du ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur du svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt. Träningen ingår i ditt medlemskap och du bokar snabbt och enkelt online.

Så går den muntliga intervjuträningen till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden skickas till den mejladress du anger i beställningen. I mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare.

  Beställ din kod (gomonday.se)
 2. Följ instruktionerna du får via mejl och skapa ett konto. Sedan kan du boka en intervjuträning snabbt och enkelt. Välj en tid som passar dig och beskriv kort vilken tjänst du har sökt och vilka utmaningar du ser. Det är du som bestämmer vad samtalet ska handla om.
 3. Jobbexperten ringer upp dig för att prata om dina utmaningar, ställa frågor i rollen som rekryterare och ge dig feedback på dina svar.
 4. Efter samtalet får du en utvärdering där du kan berätta vad du tyckte. Om du vill kan du också ställa följdfrågor till våra jobbexperter via e-post.

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på gomonday.se om deras behandling av personuppgifter.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar