Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Tjänsteförsäkring för Visions förtroendevalda

TCO och dess medlemsförbund har tecknat försäkringar hos Folksam för anställda och förtroendevalda.

Genom Folksam har du som är förtroendevald en olycksfallsförsäkring samt en tjänstereseförsäkring som gäller när du agerar i ditt uppdrag.

Vad ska du tänka på vid skada?

  • Anmäl din skada direkt till Folksam, antingen på Folksams webbplats eller ring 0771-950 950. Ange försäkringsnummer 422165 för tjänstereseförsäkring, och K66558 för olycksfallsförsäkring.
  • Om din skada eller förlust skett innan den 1 juli 2020 ska du kontakta vår tidigare försäkringsgivare Trygg-Hansa på 075-243 25 49. Uppge försäkringsnumret 25-0383534.
  • Spara kvitton på dina utlägg som har samband med skadan eller förlusten.

TCO:s försäkringar hos Folksam (folksam.se)

Villkoren för Visions försäkringar för förtroendevalda (pdf)

Ansvarsförsäkring

Du som är förtroendevald har också en ansvarsförsäkring (separat från försäkringarna ovan) om du skulle företräda en medlem felaktigt. Ta kontakt med ditt närmaste Visioncenter om så sker. 

Nyheter

Till arkivet

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar