Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Feedback på cv och personligt brev

Klicka på länken och följ instruktionerna från vår partner Go Monday för att skicka in ditt cv och personliga brev för granskning. Här kan du även få din Linkedin-profil granskad.

Ta hjälp av en jobbexpert för att se till att din jobbansökan blir så bra som det kan bli, så att du söker jobbet under optimala förutsättningar. Tjänsten ingår i ditt medlemskap och du beställer online. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday. Det ingår två beställningar med (cv, personligt brev, Linkedin-profil) per 12 månader i medlemskapet.

 • Svar inom 24 timmar
 • Snabbt och enkelt online
 • Ärliga och raka råd

Jobbexperten tittar på det här i din jobbansökan:

 • Framhäv potential. Hur du bättre kan framhäva och motivera varför just du skulle göra ett bra jobb i rollen.
 • Fokusera på arbetsgivaren. Hur du bättre kan anpassa din jobbansökan efter det jobb och den arbetsgivare du söker dig till.
 • Redovisa resultat och skapa trovärdighet. Hur du får fram vem du är och vad du kan bidra med på ett bättre sätt.
 • Aktivt, kort och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att det du vill förmedla når fram.

Så går det till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning vid beställningen. Koden skickas till den mejladress du anger, i mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (gomonday.se)
 2. Följ instruktionerna du får per mejl och skapa ett konto. Ladda upp ditt cv och/eller personliga brev när du beställer granskningen hos Go Monday (du kan även passa på att få feedback på din Linkedin-profil samtidigt) och ange vad du söker för jobb. 
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar med de viktigaste råden för just dig och din ansökan. Om du vill, kan du också ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på gomonday.se om deras behandling av personuppgifter.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Mer om månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din lokalavdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem i Vision. Det kan till exempel vara rabatter på bio och teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar