Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

 • Två personer samtalar om den enas jobbansökan.

Feedback på cv och personligt brev

Skicka in ditt cv och personliga brev för granskning hos vår partner Go Monday. Du även få din Linkedin-profil granskad.

Ta hjälp av en jobbexpert för att se till att ditt cv och personliga brev blir så bra som de kan bli, så att du söker jobbet under optimala förutsättningar.

Granskning av cv och personligt brev ingår i ditt medlemskap i Vision. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday och du beställer den online. Det ingår två granskningsbeställningar av cv, personligt brev och Linkedin-profil per 12 månader i ditt medlemskap.

Go Monday erbjuder

 • snabb och enkel bokning online
 • svar inom 24 timmar
 • ärliga och raka råd

Vad tittar jobbexperten på i granskningen?

Jobbexperten tittar på följande saker i din jobbansökan.

 • Framhävd potential. Hur du bättre kan framhäva och motivera varför just du skulle göra ett bra jobb i rollen.
 • Fokus på arbetsgivaren. Hur du bättre kan anpassa din jobbansökan efter det jobb och den arbetsgivare du söker dig till.
 • Redovisade resultat och trovärdighet. Hur du bättre får fram vem du är och vad du kan bidra med.
 • Aktivt, kort och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att nå fram med det du vill förmedla.

Så går granskningen till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning när du beställer tjänsten. Koden skickas till den mejladress du anger. I mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (gomonday.se)
 2. Följ instruktionerna i mejlet och skapa ett konto. Ladda upp ditt cv och personliga brev när du beställer granskningen hos Go Monday. Du kan även passa på att få feedback på din Linkedin-profil samtidigt. Ange vilket jobb du söker.

  Linkedin-granskning
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar med de viktigaste råden för just dig och din ansökan. Du kan också ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på Go Mondays webbplats om hur de behandlar personuppgifter.

Gomonday.se

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss