Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

 • Två personer samtalar om den enas jobbansökan.

Feedback på cv och personligt brev

Skicka in ditt cv och personliga brev för granskning hos vår partner Go Monday. Du även få din Linkedin-profil granskad.

Ta hjälp av en jobbexpert för att se till att ditt cv och personliga brev blir så bra som de kan bli, så att du söker jobbet under optimala förutsättningar.

Granskning av cv och personligt brev ingår i ditt medlemskap i Vision. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Go Monday och du beställer den online. Det ingår två granskningsbeställningar av cv, personligt brev och Linkedin-profil per 12 månader i ditt medlemskap.

Go Monday erbjuder

 • snabb och enkel bokning online
 • svar inom 24 timmar
 • ärliga och raka råd

Vad tittar jobbexperten på i granskningen?

Jobbexperten tittar på följande saker i din jobbansökan.

 • Framhävd potential. Hur du bättre kan framhäva och motivera varför just du skulle göra ett bra jobb i rollen.
 • Fokus på arbetsgivaren. Hur du bättre kan anpassa din jobbansökan efter det jobb och den arbetsgivare du söker dig till.
 • Redovisade resultat och trovärdighet. Hur du bättre får fram vem du är och vad du kan bidra med.
 • Aktivt, kort och korrekt. Hur du kan presentera dig bättre för att vara säker på att nå fram med det du vill förmedla.

Så går granskningen till

 1. Du beställer en kod som du använder som betalning när du beställer tjänsten. Koden skickas till den mejladress du anger. I mejlet kommer även ytterligare instruktioner för hur du går vidare. 

  Beställ din kod (gomonday.se)
 2. Följ instruktionerna i mejlet och skapa ett konto. Ladda upp ditt cv och personliga brev när du beställer granskningen hos Go Monday. Du kan även passa på att få feedback på din Linkedin-profil samtidigt. Ange vilket jobb du söker.

  Linkedin-granskning
 3. Du får återkoppling via mejl inom 24 timmar med de viktigaste råden för just dig och din ansökan. Du kan också ställa följdfrågor till jobbexperten via mejl.

Genom att använda Go Mondays tjänster blir de personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs mer på Go Mondays webbplats om hur de behandlar personuppgifter.

Gomonday.se

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar