Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

  • Illustration: Dokument och en mobiltelefon.

Cv och personligt brev på några minuter

Som medlem i Vision kan du använda den digitala tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva cv och personligt brev med hög kvalitet på bara några minuter. Din jobbansökan blir välskriven, professionell och anpassad till tjänsten du söker.

Cowrite har skapat en tjänst som har tagit mallar för cv och personligt brev till en helt ny nivå. Du svarar på enkla frågor om dig själv, så skapar tjänsten ett förslag på cv och personligt brev, på både svenska och engelska, som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. Du kan dessutom välja bland flera professionella designer och färger.

För att öka dina chanser att komma på intervju är det helt avgörande att ditt cv och ditt personliga brev är välskrivet och riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker. Cowrite hjälper dig med detta.

Mer om Cowrite (cowrite.com)

Så här använder du Cowrites tjänst

  1. Skapa din profil hos Cowrite.
  2. Svara på några enkla frågor om jobbet du söker.
  3. Välj det textförslag och den design som passar dig.
  4. Ladda ner ditt cv och personliga brev i Word eller i pdf-format.
  5. Sök drömjobbet!

Som medlem hos Vision får du tillgång till Cowrite i 6 månader. Under den tiden kan du använda tjänsten så mycket du vill.

Aktivera Cowrites tjänst (logga in)

Skapa cv och personligt brev med Cowrite (vimeo.com)

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss