Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Cv och personligt brev på några minuter

Som medlem i Vision kan du använda tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva cv och personligt brev med hög kvalitet på kort tid. Dina ansökningshandlingar blir välskrivna, professionella och anpassade till tjänsten du söker.

Cowrite har skapat en tjänst som har tagit mallar till en helt ny nivå. Genom att svara på enkla frågor om dig själv, skapar tjänsten ett förslag på cv och personligt brev, på både svenska och engelska, som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker. Du kan dessutom välja bland flera professionella designer och färger. 

För att öka dina chanser att komma på intervjun är det helt avgörande att ditt cv och ditt personliga brev är välskrivet och riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker. Cowrite hjälper dig med detta.

Mer information om Cowrite 

Så här fungerar det! 

  1. Skapa din profil hos Cowrite
  2. Svara på några enkla frågor om det jobb du söker
  3. Välj det textförslag och den design som passar dig
  4. Ladda ner ditt cv och personliga brev i word eller pdf
  5. Sök drömjobbet!

Som medlem hos Vision får du tillgång till Cowrite i 30 dagar. Under den tiden kan du använda tjänsten så mycket du vill.

Aktivera Cowrites tjänst (logga in)

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner till Vision är det vår partner som är personuppgiftsansvarig. Det betyder att Cowrite ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter och den rabatt du får genom ditt medlemskap i Vision.

Månadens erbjudande

Vision erbjuder dig som är medlem och har Vision-appen unika erbjudanden varje månad.

Månadens erbjudande

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en medlemsförmån via en samarbetspartner är vår partner ansvarig för hanteringen av dina personuppgifter och rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar