Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Kvinna läser en bok i en fåtölj.

Rabatt på Adlibris och Bokus

Som medlem i Vision får du 5 procent rabatt hos nätbokhandlarna Adlibris och Bokus. Logga in för att få den rabattkod du behöver.

Rabatt hos Adlibris

Som medlem i Vision får du 5 procent rabatt hos nätbokhandeln Adlibris. Rabatten gäller på böcker och Adlibris övriga sortiment, dock inte på digitala böcker, läsplattor, kurslitteratur, frakt och presentkort.

Rabatten gäller bara online, inte i fysiska butiker.

Så använder du rabatten hos Adlibris

  1. Logga in på vision.se via länken nedan för att se din rabattkod.

  2. Skriv in koden i rutan "Rabattkod" när du kommer till kassan på Adlibris webbplats. Då dras 5 procent på priset.

    Se din rabattkod för Adlibris (logga in)

Du måste fylla i rabattkoden vid varje köp för att få rabatten. Den går inte att använda tillsammans med andra rabatter.

Rabatt hos Bokus

Som medlem i Vision får du 5 procent rabatt på alla beställningar hos nätbokhandeln Bokus.com.

Använd din rabatt hos Bokus

  1. Logga in på vision.se via länken nedan för att se din kampanjkod.

  2. Klicka på "Ange kampanjkod" när du kommer till kassan hos Bokus och skriv in kampanjkoden. Då dras 5 procent på priset.

    Se din kampanjkod för Bokus (logga in)

Du behöver fylla i kampanjkoden vid varje köp för att få rabatt. Den går inte att använda tillsammans med andra rabatter.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss