Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Sök bland kurser och aktiviteter

Intresseanmälan - vill du ingå i opinionsnätverk i område Stockholm?

Kursen går: 2023-01-23--2023-12-29
Ort:  STOCKHOLM, Kungsgatan 28
Sista anmälningsdatum: 29 december 2023

Kursen startar: 2023-01-23 kl: 12:00
Kursen slutar: 2023-12-29 kl: 23:30
Kontaktperson: Tina Finnäs
Kontakt: tina.finnas@vision.se

Intresseanmälan - vill du ingå i opinionsnätverk i område Stockholm? Är du intresserad av att bli mer kommunikativ och skapa opinion om Visions frågor lokalt och regionalt? Vill du veta mer om hur du kan använda sociala medier för att nå framgång i frågor som är viktiga för våra medlemmar? Har du förslag och önskemål på stödinsatser från oss? Då ska du vara med i opinionsnätverket! Nätverket är för dig som är aktiv i en styrelse i någon av Visions avdelningar, avdelningssektioner och klubbar i område Stockholm. Under träffarna får du information om vad som är aktuellt i Visions påverkansarbete samt vilket stöd du kan få av oss i ditt uppdrag. Du får även coachning i hur du kan bilda opinion och skapa synlighet genom insändare eller debattartiklar. Vi vill också höra vilka förslag och önskemål du har på stödinsatser från oss. Vidare utbyter vi erfarenheter, tipsar och peppar varandra samt lyfter exempel på lyckade opinionsbildningsinsatser. Datum för 2023 års träffar är: ► Tisdagen den 31 januari fysisk träff i förbundshuset kl. 14-16 ► Fredagen den 17 februari 8.15-9.15. Digital träff mellan nätverken i Stockholm och Linköping. ► Torsdagen den 30 mars fysisk träff förbundshuset kl. 14-16 ► 28 april: Nationell digital träff i opinionsbildning ► Onsdagen den 6 september fysisk träff förbundshuset kl. 14-16 ► Fredagen den 17 november 8.15-9.15. Digital träff mellan nätverken i Stockholm och Linköping. ► Tisdagen den 12 december fysisk träff i förbundshuset kl. 12.30-15.30 För mer information om nätverket, vänligen kontakta tina.finnas@vision.se. Välkommen med din intresseanmälan! Med varma fackliga hälsningar Visions center i Stockholm

Information och anmälan

Visions e-utbildningar

Du hittar Visions e-utbildningar i vår aktivitets- och lärportal.

E-utbildningar

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss