Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Sök bland lokala kurser och aktiviteter

Skidresa till Hemsedal 2024

Kursen går: 2024-04-18--2024-04-21
Ort:  Hemsedal, Norge
Anmälningstiden har gått ut

Kursen startar: 2024-04-18 kl: 15:00
Kursen slutar: 2024-04-21 kl: 22:00
Kontaktperson: Elin Pellegrino
Kontakt: visiongoteborg@fv.vision.se

OBS! Anmälan öppnar den 17 november. Urval sker i december. Repris på fjolårets succéresa! Vision Göteborg bjuder återigen in medlemmar på en medlemsresa till Hemsedal i Norge 18-21 april 2024! Häng med Vision Göteborg på en klassisk skidresa till norska alperna – Hemsedal! Resan är subventionerad för dig som är medlem och kostar endast 1000 kr! I priset ingår resa, boende med frukost och middag (vi lagar maten tillsammans) samt 3-dagars liftkort i ett av de bästa systemen i Norden. I Hemsedal finns också längdspår och andra typer av äventyr man kan göra. Efter en härlig dag i backen finns också dans på afterski samt härligt häng tillsammans i stugorna. Även du som aldrig har åkt skidor förut är välkommen att anmäla dig! Vi hjälper till med bokning av skidskola! Tänk på att det är en gruppresa med 54 personer till en av nordens största skidanläggningar som är känt för sina backar och sitt nöjesliv. Det kan bli högljutt i stugor och intilliggande klubbar. Hur går resan till? Vi reser från Göteborg på torsdag eftermiddag 18/4 kl 15.00 och kommer fram till Hemsedal ca 22.30 där vi checkar in och gör oss redo för fredagens skidåkning. På söndagen lastar vi in bagaget på morgonen och får åka skidor hela dagen fram till ca kl 15.30 innan vi rullar hemåt igen. Ankomst ca 23.00 i Göteborg.  Valbara tillägg?  Om du behöver hyra skidor/snowboard eller gå på skidskola så hjälper vi till att boka detta till ett bra pris. Även lakan och handdukar går att hyra. Hur anmäler jag mig? Anmälan öppnar fredag 17 november kl. 09.00 till och är öppen till och med fredag 1 december. Urval sker under december månad och besked om definitiv plats skickas innan 15 december. I urvalet prioriterar vi de medlemmar som tidigare inte deltagit på liknande medlemsresor. Villkor Medlemskap i Vision Göteborg krävs och du ska vara anställd i Göteborgs stad vid resetillfället. Deltagaravgiften om 1000 kr betalas på anvisat sätt under januari månad, gäller de som fått en plats. Inga avgifter återbetalas vid sjukdom eller avbokning, vi hänvisar till hemförsäkringen. Övrigt Observera att det är ett begränsat antal platser. Om du inte får en definitiv plats i första urvalet, placeras du på reservlistan, vilket du isåfall får information om innan 15 dec. Alla information rörande tillval, allergier samt rumsfördelning m.m. lämnas i ett senare skede. Vid frågor kontakta visiongoteborg@fv.vision.se  Vi reserverar oss för eventuella fel i informationen ovan.

Fler utbildningar

I Visions aktivitets- och lärportal hittar du också utbildningar och aktiviteter.

Gå till portalen (logga in)

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss