Fackförbundet för dig som är lärarassistent

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

bakgrundsbild

Fackförbundet för dig som är lärarassistent

  • Testa 3 månader utan kostnad
  • Inkomstförsäkring ingår
  • Ett fackförbund som gör skillnad!

Bli medlem i Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med över 200 000 medlemmar. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Inkomstförsäkring ingår

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i ditt medlemskap i Vision. Den gäller alla anställningar och gäller även om du säger upp dig själv.

Utvecklas med Vision

Vision finns med dig genom hela ditt arbetsliv. Vi erbjuder bl a granskning av dina jobbansökningar och intervjuträning helt kostnadsfritt. 

Frågor om jobbet?

Vänd dig till oss! Som medlem får du personlig rådgivning om allt som rör ditt jobb, så som lön, arbetsmiljö och rättigheter. 

Få koll på din lön som lärarassistent

Som medlem har du tillgång till lönestatistik baserat på över 100 000 löner. Du kan jämföra din lön baserat på till exempel sektor, yrke och var i Sverige du jobbar.

Visions lönestatistik

Har du fyllt 30?

Om du är under 30 år när du går med i Vision betalar du bara 100 kr för hela första året som medlem! Är du över 30 år är de tre första månaderna kostnadsfria. 

Vad vill du förändra?

Använd Vision som din plattform. Tillsammans gör vi verklig skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens välfärd.

Värde i vardagen

Få ut ännu mer av ditt medlemskap genom att använda våra rabatter! Du får bland annat bra erbjudanden på bolån, försäkringar, träning och mycket mer. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss