Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Region Halland

Vision Region Halland har verksamhet inom samtliga halländska kommuner. Våra medlemmar har mer än 100 olika yrkestitlar. Vi är drygt 950 medlemmar och organiserar allt från assistenter till direktörer.

Närmast våra medlemmar finns våra tre sektioner

Sektion 1

Hallands sjukhus och Ambulans, diagnostik och hälsa, ordförande Slavica Olander

Sektion 2

Närsjukvården och Psykiatrin, ordförande Charlotta Andersson

Sektion 3

Kultur och skola, Regionservice, Regionkontoret och Hallandstrafiken, ordförande Jeannette Miller.

Kontakta oss

Vi finns på Nymansgatan 11 i Halmstad.
Vill ni besöka oss kom gärna överens om en tid då vi kan ses. Kontaktuppgifter finns vid respektive person.

Vill du komma i kontakt med Vision Region Halland använder du med fördel vår gemensamma brevlåda som vi ordförande i avdelning och sektioner delar.
Alternativt kontaktar du resptektive person.

Mejladress

visionregionhalland@fv.vision.se

Postadress

Vision Region Halland
Nymansgatan 11
302 22 Halmstad

Besöksadress

Nymansgatan 11
302 33 Halmstad

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision