Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Något gick fel med din inloggning

Du är inte inloggad på vision.se. Antingen beror det på att du varit inloggad, men blivit utloggad på grund av inaktivitet, eller att du inte har behörighet att logga in.

Tidigare inloggad?

Du som varit inloggad blir utloggad automatiskt efter en viss tid som du varit inaktiv på vision.se. Logga in på nytt genom att klicka på "Logga in".

Är du inte medlem i Vision?

Vision är rätt fackförbund för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden. Och för dig som är student med siktet inställt på ett sådant jobb. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk.

Vi gör skillnad

Vision är ett av de största fackförbunden för tjänstemän i offentlig verksamhet. Att vi är stora innebär att vi har mest att säga till om när vi ska förhandla om ditt kollektivavtal, som reglerar din lön och dina arbetsvillkor.

Många förmåner

Vision erbjuder löne- och karriärcoachning, en av marknadens vassaste inkomstförsäkringar och många andra medlemsförmåner - till exempel rabatt på träningskort eller våra populära semesterstugor.

Prova Vision: tre månader utan kostnad

Bli medlem i dag och pröva alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar någonting. Du betalar bara eventuell avgift till a-kassan. Är du under 30 år betalar du bara 100 kronor för hela första året.

Vad jobbar du med?

Som medlem i Vision får du särskild information för ditt yrkesområde. Det finns nyheter för ditt yrke, lönestatistik, information om ditt kollektivavtal och mycket annat. Ibland får du också särskilda temasidor för ditt yrke i Tidningen Vision, och regelbundna nyhetsbrev till din mejladress.

Ditt yrkesområde

Tidningen Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar