Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap. 

warning icon

Mina Sidor

  • Två kvinnor med kaffemuggar sitter vid en busshållplats.

Visions semesterstugor

Visions förbundsstyrelse har beslutat att avveckla uthyrningen av semesterstugor. Det går inte längre att boka en stuga från och med 1 oktober 2023.

Varför tar Vision bort semesterstugor som medlemsförmån?

Det finns flera anledningar till att Vision tar bort semesterstugorna som förmån. En av de viktigaste är att stugorna har nyttjats av väldigt få av Visions medlemmar, färre än 500 per år. Större delen av året har stugorna därför stått tomma. Vision vill fokusera på förmåner som kan nyttjas av fler och våra resurser behöver användas för att maximera medlemsnyttan.

Vi har full förståelse för att det finns medlemmar som blir besvikna över beslutet och som redan har gjort planer för att boka stugor efter 1 oktober. Vi beklagar eventuell frustration som det kan innebära och hänvisar till våra andra fina erbjudanden som kan förgylla semestern.

Vad kommer hända med stugorna nu?

Stugorna kommer att läggas ut till försäljning via mäklare. De som är intresserade får spana på Hemnet.

Många erbjudanden inom semester och fritid

Vi vill gärna underlätta för våra medlemmar att få ut så mycket som möjligt av sin ledighet. Därför har vi en rad medlemserbjudanden inom den här kategorin:

  • Strawberry hotell (tidigare Nordic Choice): 15 procent rabatt torsdag–söndag.
  • Elite Hotell: 20 procent rabatt på helger och lov.
  • SJ: 10 procent rabatt på tågresor.

Hotell till medlemspris

Rabatt på tågresor med SJ

Rabatt på Kolmården

Under utvalda helger i höst kan du boka entrébiljetter till Kolmården med 20 procent rabatt.

Kostnadsfritt medlemskap Friluftsfrämjandet

Välj bland över 1 000 olika äventyr via ett kostnadsfritt medlemskap i Friluftsfrämjandet.

Aktuella medlemserbjudanden

Vi ser över våra erbjudanden

Vision tar just nu fram en ny strategi för medlemserbjudanden som innebär att vi tittar på och utvärderar våra samtliga erbjudanden.

Lokala rabatter

Fråga din avdelning eller klubb om de har förhandlat fram lokala förmåner för dig som medlem, till exempel rabatter på bio, teater eller i vissa affärer.

Personuppgifter

När du tar del av en förmån via en samarbetspartner till Vision ansvarar vår partner för att hantera dina personuppgifter. De ansvarar också för rabatten du får som medlem i Vision.

Så hanteras personuppgifter

Vem kan bli medlem?

Du kan bli medlem i Vision om du arbetar som tjänsteman inom kommun, region, kyrkan eller bolag med koppling till välfärden.

Vilka kan vara med?

Chatta med oss i Vision-appen!

Som medlem i Vision kan du chatta med en rådgivare – direkt i Vision-appen! Du hittar appen där appar finns.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss