Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Två studenter skrattar och tittar i en anteckningsbok.

Uppdatera ditt studentmedlemskap

Har du fått jobb, bytt adress eller flyttat fram ditt examensdatum? Kom ihåg att uppdatera ditt medlemskap och se över dina medlemsuppgifter så att de stämmer.

Har du fått jobb efter studierna?

Grattis till nya jobbet! Nu är det dags att uppdatera ditt studentmedlemskap till ett som är anpassat för dig i arbetslivet.

Från studier till jobb

Nytt examensdatum?

Har du bestämt dig för att fortsätta studera ett tag till? I så fall kan du uppdatera ditt examensdatum och andra uppgifter genom att logga in på Mina sidor.

Mina sidor (logga in)

Ny adress?

Du får mejl och brev från oss om vad som händer i Vision. Uppdatera dina uppgifter när du till exempel byter mejladress eller flyttar, så att du inte missar något.

Logga in till dina medlemsuppgifter

Logga in här på sidan och klicka sedan på Mina sidor i huvudmenyn. Där kan du uppdatera ditt medlemskap om du exempelvis har fått jobb. Klicka på Mina uppgifter om du vill ändra dina kontaktuppgifter. Ibland kan det dröja några dagar innan vissa uppgifter har blivit uppdaterade.

Frågor?

Välkommen att kontakta Vision om du har några frågor om ditt medlemskap.

Kontakta Vision

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss