Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Ny medlem i Vision

Välkommen som ny medlem i Vision! Här är en snabbguide med sådant som är bra att veta.

Dina försäkringar

Du som är ny medlem får liv-, sjuk-, olycksfalls- och trygghetskapitalförsäkring kostnadsfritt i tre månader med väldigt enkla hälsokrav. Eftersom försäkringarna är frivilliga kan du tacka nej, men tack vare det här tillvägagångssättet blir premierna betydligt lägre än annars. Din make/maka/sambo kan teckna försäkringen som medförsäkrad. Det enda kraven för att få försäkringarna är att du är fullt arbetsför*, bosatt och folkbokförd i Sverige. Är du inte fullt arbetsför ska du kontakta Skandia och kan då få ett anpassat försäkringsskydd.

De tre första månaderna får du försäkringarna kostnadsfritt. Därefter betalar du själv premien genom löneavdrag, autogiro eller inbetalningskort.

Om du inte vill fortsätta med försäkringen efter de tre kostnadsfria månaderna måste du avanmäla den till Skandia inom två månader från startdatum.

*Med fullt arbetsför menas att du kan fullgöra ditt vanliga arbete utan undantag och inte får ersättning som har samband med egen sjukdom, skada eller funktionshinder, eller har vilande sådan ersättning.Du får heller inte av hälsoskäl ha särskilt anpassat arbete, lönebidragsanställning eller liknande. Är du sjuk i högst 14 dagar har du ändå rätt att få försäkring.

Medlemsförsäkringar (skandia.se)

Försäkringar

Logga in på vision.se

Logga in på vision.se så får du en snabb överblick över det som gäller ditt medlemskap, ditt yrke och din bransch. När du loggat in kan du också se utförlig lönestatistik, vilket kollektivavtal du följer och vilka aktiviteter som är på gång nära dig.

Mina sidor (logga in)

Schysta medlemsförmåner

Du får många schysta medlemsförmåner som skapar värde för dig i vardagen. Träning, semesterstugor, tidningar och kurser är bara några exempel. Du får hem Tidningen Vision.

Medlemsförmåner

Testa Visions karriärtjänster

Du får löne- och karriärcoachning. Välj personlig coachning från Vision Direkt eller våra diplomerade karriärcoacher. Eller hitta det du behöver på följande sidor på vision.se

Din lön

Karriärtjänster

Visions utbildningar

Letar du efter verktyg att påverka din egen utveckling, karriär och hur du trivs på jobbet? Som medlem i Vision har du tillgång till utbildningar som får dig att växa. Vi har också ett stort utbildningsutbud för olika uppdrag om du vill engagera dig mer.

Hitta nästa utbildningstillfälle

Hör av dig!

Din avdelning eller klubb

Som medlem i Vision tillhör du alltid en klubb eller avdelning, samma som dina arbetskamrater. Det är genom din klubb eller avdelning som du kan få inflytande, både gentemot arbetsgivaren och inom Vision.

Hitta din avdelning eller klubb

Visions regionala center

Vision har sju regionala center med anställd personal som på olika sätt ger stöd och service till avdelningarna, klubbarna och medlemmarna. Centren finns i:

  • Malmö
  • Göteborg
  • Linköping
  • Västerås
  • Stockholm
  • Sundsvall
  • Luleå

Visions center

Kontakta Vision

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar