Förtroendevalda kampanj

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Kampanjinfo till dig som är förtroendevald

Här samlar vi aktuell information, inspiration och material till dig som är förtroendevald i fackförbundet Vision.

Kampanjinfo till dig som är förtroendevald

Om kampanjen

I kampanjen "Ditt jobb är vårt jobb" berättar vi att vi alltid finns nära när Visions medlemmar behöver stöd och råd. Genom vår proffsiga rådgivning och våra ombud som gör skillnad varje dag.

Kampanjen ska hjälpa oss att växa – för ju fler vi är desto större möjligheter har vi att förbättra villkoren för medlemmarna. För att lyckas behöver vi komma närmare än någonsin. Tillsammans hjälps vi åt för att synas, skapa dialog och ställa frågan om medlemskap.

Var den som är nära

Anordna en fika med facket på din arbetsplats! Vi har tagit fram ett förslag på aktivitet som hittar i engagemangs­kiosken. Och det viktigaste – fortsätt med ditt viktiga arbete att ge råd och stöd till Visions medlemmar.

Var den som syns

Hjälp Vision att synas lokalt i höst! Du kan till exempel sätta upp en affisch på arbetsplatsen, dela Visions filmer och bilder i sociala medier eller beställa och dela ut profilprodukter och trycksaker.

Var den som frågar

Passa på att ställa frågan om medlemskap. I höst har vi dessutom flera bra erbjudanden till dig som ställer frågan och tipsar om medlemmar. Mer info hittar du på vision.se/rekrytering

Testa Visions nya AR-filter!

Träna på jobbet eller fika på jobbet? Visions nya AR-filter ”Vad väljer du?” är ett spel där du får välja bland olika alternativ genom att vicka med huvudet.

Beställ trycksaker

Beställ och dela ut den nya rekryteringsbroschyren ”Ditt jobb är vårt jobb”! Du kan också beställa affischer att sätta upp på arbetsplatsen (välj kampanjer i menyn). 

Beställ profilprodukter

Beställ profilprodukter med kampanjbudskap att dela ut på arbetsplatsen eller vid medlemsaktiviteter. Flera produkter subventioneras under kampanjperioden. 

Ladda ner filmer och bilder

I varumärkesportalen hittar du aktuellt kampanjmaterial. Ladda ner bilder och filmer att visa för kollegorna eller dela i sociala medier.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss