• På nya e-tidningsplattformen hittar du senaste numret och även vårt arkiv.

Digitalisering

Nu kan du läsa Chefen i fokus som e-tidning

3 februari 2023

Hallå där Lotta Ekstedt, chefredaktör på Chefen i fokus. Nu kan läsarna välja att prenumerera på e-tidningen i stället för pappersversionen av Chefen i fokus. Vad innebär det?

Alt-textLotta Ekstedt.

– Det är helt enkelt ett mer klimatsmart sätt att läsa tidningen på. Dessutom har vi alldeles nyligen lanserat en helt ny modernare e-tidning.

Hur funkar e-tidningen?

– Ungefär på samma sätt som papperstidningen. Du kan läsa sida för sida, men e-tidningen skulle jag säga är mer lättöverskådlig om du vill få en överblick av alla sidor i tidningen. I e-tidningen kan du också enkelt förstora och minska textstorleken i artiklarna. Dessutom kan du få artiklarna upplästa.

Hur gör man för att prenumerera på e-tidningen?

– Logga in på Mina sidor på Vision.se och klicka på Mina uppgifter och sedan Hantera utskick. Där väljer du om du vill ha e-tidningen i din digitala brevlåda eller papperstidningen hem till din bostadsadress.

Hur får läsaren sin e-tidning?

– Den kommer med Chefen i fokus nyhetsbrev, så håll utkik efter det i din mejl så vet du att du inte missar något nummer. Du kan också klicka här och besöka nya e-tidningen direkt.