Årets Chef i fokus

Har du en drömchef? Nominera hen till Årets Chef i fokus 2021 och ge dig själv chans att vinna biobiljetter.

Har du en toppenchef? En som stöttar dig i vått och torrt, sporrar dig att göra det du trodde var omöjligt och ger beröm när du behöver det som mest? En som är tydlig, vågar ta tag i konflikter och inkluderar alla.

I så fall, nominera din chef till Årets Chef i fokus 2021. Skriv en konkret motivering i formuläret nedan om varför just din chef är värd utmärkelsen!

Mer info om Årets Chef i fokus

Priset delas ut av Chefen i fokus, Visions ledarskapsmagasin, till en chef som är medlem i Vision. Tanken är att uppmärksamma goda ledarskapsinsatser och lyfta fram hur avgörande ett gott ledarskap är för att skapa en god arbetsmiljö och en bra verksamhet.

Jury och prisutdelning

Vinnaren utses av en jury bestående av Charlotte Hågård (karriärcoach), Anett Kull (ledarskapsutvecklare), Said Niklund (förvaltningschef, Trollhättans stad och vinnare av Årets Chef i fokus 2020, läs en intervju med honom här) samt Lotta Ekstedt (chefredaktör Chefen i fokus).

Priset planerades att delas ut på Ledarskapsdagarna i Tylösand 1-2 juni 2021, som dock blivit inställt på grund av pandemin. Vinnaren får förstås ändå ära, blommor, ett fint diplom och en fantastisk chans att förbättra sitt cv. 

Vinn biobiljetter!

Två biobiljetter vardera lottas ut till tre personer bland alla som nominerar.

Sista dag att nominera var 17 januari 2021. Röstningsfomuläret är därför stängt.