Nära

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Vi finns nära.

Vi på fackförbundet Vision vet hur viktigt det är att vara nära. Därför finns vi på tusentals arbetsplatser över hela landet och bara ett klick eller telefonsamtal bort. Vi förstår din jobbvardag och dina utmaningar och möjligheter.

Bli medlem
Vi finns nära.

Har du frågor om jobbet?

Du når våra rådgivare på telefon alla vardagar. Riktiga människor för dina viktiga frågor.

Ring oss på 0771 44 00 00

Vi ger råd och stöd kring:

 • Din arbetsmiljö, till exempel stress och din rätt till återhämtning 
 • Dina villkor och lön
 • Dina rättigheter på jobbet
 • Din utveckling 
 • Varsel och uppsägning

Bli medlem – 3 månader utan kostnad

 • Stöd och råd i din jobbvardag
 • En vass inkomstförsäkring
 • Schysta medlemsförmåner

Vad kostar det?

Medlemskapet kostar 0 kronor de första tre månaderna om du inte har varit medlem tidigare. Sedan kostar det genomsnitt 289 kronor per månad om du tjänar du över 27500 kronor. Är du under 30 år betalar du bara 100 kr för hela första året.

Mer om Visions fackavgifter

Känns goda råd lååångt borta?

Vi finns alltid nära dig för att svara på dina frågor om jobbet. Via våra ombud på tusentals arbetsplatser runtom i landet och Vision Direkt på 0771 44 00 00. 

Försäkra din inkomst!

En inkomstförsäkring i toppklass ingår i medlemskapet. Den gäller alla anställningar och gäller även om du säger upp dig själv. 

Under 30 år? Grattis!

När du som är under 30 år blir medlem betalar du bara 100 kronor för hela första året som medlem! Det sparar du runt 2 000 kronor på – schyst, eller hur?

5 anledningar att bli medlem nu

1. Du får råd och stöd

Som medlem har du fri tillgång till personlig rådgivning om allt som rör jobbet. Vi finns alltid nära: på telefon, i vår app eller via våra ombud på arbetsplatsen.

2. Du blir försäkrad

Inkomstförsäkring ingår. Den försäkrar upp till 80 procent av din inkomst i 160 dagar om du blir av med jobbet. Du får också möjlighet att teckna frivilliga olycksfalls-, liv-, sjuk- och hemförsäkring till ett bra pris.

3. Du får värde i vardagen

Som medlem får du rabatt på böcker, träning, kurser, hotell och mycket mer. Du får också tillgång till förmånliga bolån och medlemslån.

4. Du får hjälp att utvecklas

Som medlem får du bland annat tillgång till lönecoachning, lönestatistik, utbildningar, intervjuträning och granskning av jobbansökningar.

5. Vi är starkare tillsammans

Ju fler vi är desto större blir vår fackliga styrka. Det ger oss möjlighet att påverka så att våra jobb blir ännu bättre.

Bli medlem – 3 månader utan kostnad

 • Stöd och råd i din jobbvardag
 • En vass inkomstförsäkring
 • Schysta medlemsförmåner

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss