• Nummer 4 av Tidningen Vision hade årets bästa omslag, tycker läsarna.

Utveckling

Här är Tidningen Visions bästa omslag 2023

10 januari 2024

Nummer 4 av Tidningen Vision är utsett till Årets bästa omslag 2023 av er läsare. Det somriga omslaget med rubriken ”Mer tid för livet” är en solklar favorit!

Nu har ni läsare röstat fram vilket omslag som ni tyckte bäst om förra året. Vinnaren är nummer 4 med en solig bild på Christofer Harmsund, vårdkoordinator i Ljusdals kommun, och hans barn.  

I en artikel inne i tidningen berättar Christofer Harmsund om kommunens 35-timmarsvecka och hur den kortare arbetstiden gör att han har mer tid för familjelivet. Artikeln är en del av en större granskning som handlar om kortare arbetstid 

Några kommentarer från er som röstat på vinnaromslaget:  

”Jobblivet snurrar allt fortare och jag ser hur slitna många medarbetare är, med hög arbetsbelastning. Mer tid för livet = bättre balans mellan fritid och arbete = högre livskvalitet. Bilden talar till hjärtat.”

”Rubriken "Mer tid för livet" är en fantastisk rubrik som lockar mig att vilja läsa artikeln, speciellt då jag själv har en arbetsgivare som inte alls drar åt det hållet.” 

”En viktig fråga för mig, vi behöver sänka vår arbetstid för att ha möjlighet att njuta av livet i vardagen. Social gemenskap ger meningsfullt liv och välbefinnande.”

”Mer tid för livet! En härlig bild och en viktig fråga som jag är mycket glad att Vision jobbar för. Tack för en bra tidning och ert engagemang för oss medlemmar. ”

Alt-textMichael Ennab.

Michael Ennab, art director på Tidningen Vision, har gjort omslaget:

– Vad roligt att det här omslaget gick hem, jag gillar det själv. Det är tacksamt med barn som ger lite fart i bilden. Omslaget känns levande och sprider glädje. Fotografen Petra Berggren har på ett bra sätt fångat hur en värdefull fritid kan se ut.   

→ Läs tidningen som e-tidning

→ Spana in förra årets vinnaromslag