Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

  • Illustration. Rättvis omställning i praktiken.

Digital föreläsning: Rättvis klimatomställning i praktiken

2023-03-08

Klimatkrisen är här och nu, omställning brådskar. Vi behöver hitta nya sätt att jobba och leva som fungerar för planeten – men också för dig och kollegorna. Hur skapar vi en rörelse för förändring där fler vill och kan ställa om?

Klimatombud

Föreläsningen är del av en föreläsningsserie för Visions klimatombud, men alla är välkomna!

Engagera dig för klimatet på din arbetsplats! Klimatombud får verktyg, nätverk och utbildning som på ett konkret sätt möjliggör för dig och dina kollegor att jobba mot målen i Agenda 2030 och minska klimatpåverkan.

Intresseanmälan klimatombud

Om klimatombud

Välkommen att lyssna till en föreläsning med Naturskyddsföreningen om vad rättvis klimatomställning innebär i praktiken. Föreläsningen beskriver hur social och ekologisk hållbarhet hänger ihop och hur vi tillsammans kan klara klimatomställningen. Få inspiration, verktyg och kraft att göra mer!

Vad: Webbinarium om rättvis klimatomställningen med Naturskyddsföreningen

När: Torsdag 20 april kl. 14–15

Hur: Digitalt – du får länk via anmälan.

Anmälan

Sista anmälningsdag 17 april.

Webbinariet är riktat till dig som jobbar i kommun, region, kyrka eller bolag i välfärden och vill lära mer om klimatfrågor.

Om föreläsaren

Hedvig Schylander är sakkunnig inom klimatfrågor på Naturskyddsföreningen och expert på sociala och ekologiska dimensioner av klimatomställningen. Hon har tidigare jobbat på Länsstyrelsen i Uppsala och Klimatpolitiska rådet. Hedvig har även studerat svenska fackförbunds roll i klimatomställningen inom ramen för sitt masterarbete.

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss