Försäkra din inkomst

Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Försäkra din inkomst!

I ditt medlemskap i Vision ingår en inkomstförsäkring i toppklass. Tillsammans med ersättningen från a-kassan ger den upp till 80 procent av din lön före skatt om du skulle bli av med jobbet.

Försäkra din inkomst!

En inkomstförsäkring ger dig extra trygghet

Ingår i ditt medlemskap i Vision. 

Alltid bra villkor

  • Ger upp till 80 procent av din lön före skatt 
  • Gäller även om du säger upp dig själv
  • Ger ersättning i upp till 160 dagar 
  • Gäller inkomster upp till 100 000 
  • Gäller alla anställningar, även vikariat
  • Du ska ha varit medlem i Vision och a-kassan i 12 månader för att nyttja försäkringen. Men om du byter från ett annat fackförbund till Vision kan du tillgodoräkna dig tiden som du haft det andra förbundets inkomstförsäkring. 

Fler försäkringar genom Vision

Du får också möjlighet att teckna frivilliga olycksfalls-, liv-, sjuk- och hemförsäkring via Skandia och Folksam. Visions medlemsförsäkringar har bra villkor och lägre premie.