Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Museivärd kan bli medlem i Vision

Grattis, du som är Museivärd och jobbar inom välfärden kan vara med i Vision.

Vision är rätt förbund för dig inom välfärden

Vision organiserar tjänstemän inom kommun, region, kyrka och bolag kopplade till välfärden (exempelvis energibolag och privata vårdgivare). Jobbar du inom annan privat verksamhet ska du inte vara med i Vision.

Bli medlem i Vision

Gå med i a-kassan också

A-kassan Vision

Få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv

Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär, och i ditt yrke. När vi är många är det lätt­are att påverka så att ditt jobb blir ännu bättre. Du får tillgång till ett stort nätverk av männis­kor som jobbar med samma sak som du. Och som kan blir värdefulla kontakter för dig.

Bli medlem i dag och prova alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar någonting. Just nu bjuder vi på hela medlemsavgiften under tre månader. Du betalar bara avgiften till a-kassan.

Vad kostar det för mig?

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Hitta din avdelning eller klubb.

Avdelningar och klubbar

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar