Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Kvinna tittar ner i surfplatta.

Något gick fel med din inloggning

Du är inte inloggad på vision.se. Antingen beror det på att du har varit inloggad men blivit utloggad på grund av inaktivitet, eller att du inte har behörighet att logga in.

Tidigare inloggad?

Du som har varit inloggad på vision.se blir utloggad automatiskt efter en viss tid som du varit inaktiv. Klicka på "Logga in" för att logga in på nytt.

Är du inte medlem i Vision?

Vision är rätt fackförbund för dig som arbetar inom kommun, region, kyrka eller i ett bolag med koppling till välfärden – och för dig som är student med siktet inställt på ett sådant jobb. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk.

Vi gör skillnad

Vision är ett av de största fackförbunden för tjänstemän i offentlig verksamhet. Att vi är stora innebär att vi har mest att säga till om när vi ska förhandla om ditt kollektivavtal, som reglerar din lön och dina arbetsvillkor.

Många förmåner

Vision erbjuder löne- och karriärcoachning, en av marknadens vassaste inkomstförsäkringar och många andra medlemsförmåner – till exempel rabatt på träningskort eller våra populära semesterstugor.

Prova Vision: tre månader utan kostnad

Bli medlem i dag och prova alla våra tjänster i tre månader utan att det kostar någonting. Du betalar bara eventuell avgift till a-kassan. Är du under 30 år betalar du bara 100 kronor för hela första året.

Vad jobbar du med?

Som medlem i Vision får du särskild information för ditt yrkesområde. Det finns nyheter för ditt yrke, lönestatistik, information om ditt kollektivavtal och mycket annat. Ibland får du också särskilda temasidor för ditt yrke i Tidningen Vision och regelbundna nyhetsbrev till din mejladress.

Visions yrkesområden

Tidningen Vision

Har du nyligen blivit medlem i Vision?

Det tar några dagar innan ditt medlemskap är registrerat. Du får en bekräftelse via e-post så fort du är registrerad. 

Från den dagen då ditt medlemskap är registrerat och börjar gälla kan du logga in på vision.se och Mina sidor för att få tillgång till all information och förmåner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss