×

 

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

  • Under 30 år? 100 kr för hela första året
  • Student? 100 kr för hela studietiden

Om medlemskapet

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten. Jag kan också betala via autogiro eller e-faktura.

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

VISION GÖTEBORG

Här kommer du att hitta aktuell information från Vision Göteborg. Vi samlar ihop information och aktiviteter som vänder sig till dig som medlem eller förtroendevald i Vision Göteborg

Utbildning i MI!

Vi bjuder in till ytterligare en kurs i Motiverande intervju/samtal. Vi vänder oss till förtroendevalda i Vision Göteborgs klubbar. MI är en samtalsmetod som används för att skapa en positiv förändring. I din fackliga vardag kan du bland annat använda metoden för att rekrytera och/eller vägleda medlemmar och förtroendevalda. De som deltog i utbildningen våren 2018 är alla väldigt nöjda och har fått användning av metoden både i sitt yrke, fackligt och privat.

När? 12-13 mars 2019 och 8 april 2019
Det är obligatorisk närvaro på samtliga tillfällen så anmäl ditt intresse endast om du vet att du kommer ha 100% närvaro
Hur? Anmäl ditt intresse till visiongoteborg@fv.vision.se
Du får meddelande om du fått plats eller inte den 29 oktober 2018

Dags att nominera till Vision Göteborgs avdelningsstyrelse!

Det är återigen dags för nominering av personer till Vision Göteborgs avdelningsstyrelse. Även revisorer och ledamöter till valutskottet kan nomineras.

Nominera personer, som har ett intresse av och brinner för fackliga frågor, till ett spännande uppdrag som ordförande och /eller ledamot i Vision Göteborgs avdelningsstyrelse.

Valutskottet listar nedan de fackliga förtroendeuppdrag som skall väljas till vid repskapet 2018 och ser fram emot era nomineringar. 

* Ordförande  – mandattid 2 år

* Kassör  – mandattid 2 år

* 4 ledamöter – mandattid 2 år

* 1 ledamot – fyllnadsval 1 år

Mer information om hur det går till, uppdragen och hur avdelningsstyrelsen ser ut idag hittar du i "Nomineringsbrevet".

Sista datum för att nominera till avdelningsstyrelsen och till uppdrag som revisor och revisorssupleant är söndagen den 9 september!

Klicka här för att komma till nomineringsbrevet! OBS! Uppdaterat nomineringsbrev!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Policy för polisanmälningar som görs i tjänsten för anställda i Göteborgs stad

Vision Göteborg har tidigare fått en motion till sitt Representantskap som tog upp frågan kring hur man polisanmäler något som man varit utsatt för i tjänsten. Göteborgs stad har tagit upp detta i ett gemensamt policydokument men då det inte är välkänt i staden eller bland våra medlemmar så vill vi sprida informationen på detta sätt.

Klicka på länken för att komma till dokumentet!

 

1119 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Fråga Vision Direkt

Personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation, öppet alla vardagar 8-20.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb