• Skyddsombudet Susann Zettergren prisas för sina insatser under pandemin

Arbetsmiljö

Hon är Årets Skyddsombud 2021

27 oktober 2021

En pandemi var inget hinder för att Susann Zettergren skulle blomma ut som skyddsombud på sin arbetsplats. Nu får hon ta emot priset som Årets Skyddsombud för sina insatser.

– Jag blev överväldigad när jag fick reda på att jag hade vunnit. Det var mycket känslor som kom på en gång. Jag är stolt och glad och är chockad över att jag blev vald.

Juryns motivering till priset Årets Skyddsombud 2021:

”En pandemi är inget hinder för detta engagerade skyddsombud som inger trygghet såväl på plats som på distans. Hon engagerar sina kolleger och chefer som inte kan låta bli att lockas med av detta kvicktänkta, snälla och omtänksamma skyddsombud.”

Susann Zettergren var en av tre nominerade till priset Årets Skyddsombud, som delas ut av Tidningen Vision på uppdrag av Visions förbundsstyrelse. Många kolleger på arbetsmarknadsenheten i Örebro kommun har frågat henne när det blir klart vem som har vunnit. Hon har behövt smyga med nyheten ett tag, men några har fått reda på att hon vunnit.

– Mina barn vet, så jag har redan fått fina teckningar av mina barnbarn som skriver att de har världens bästa mormor och farmor.

Hon tror att priset hon nu får ta emot kommer att stärka samarbetet mellan medarbetare och arbetsgivaren ytterligare.

– Jag är helt övertygad om att vi tillsammans kommer fortsätta i den här bra andan. Jag, mina kolleger och chefer har svetsats samman och jag är övertygad om att vi har förstått att vi tillsammans blir starka.

Läs en längre artikel om Susann Zettergren och hennes insatser som skyddsombud här.