Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Månadens erbjudande mars: Kostnadsfri föreläsning!

2022-03-01

Genom Hela Sverige Samlas får du som medlem i Vision chansen att lyssna på Anna Tebelius Bodins föreläsning - Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron.

Anna Tebelius Bodin - Folkbildare om hjärnan 

Vad innebär det att ha en 40 000 år gammal hjärna i en digital tillvaro? Hur kan vi öka förståelsen för oss själva genom ökad förståelse för vår hjärna? Hör Anna Tebelius Bodin berätta om hjärnans kemi och dess påverkan på våra liv. 

Anna är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University, där hon även assisterade forskare. Hon har gett över 800 föreläsningar om psykologin bakom lärande, psykiskt välbefinnande och självledarskap. Våren 2020 hedrades hon med årets Mensa-pris. 

Erbjudandet startar du enkelt genom att logga in på Vision-appen och gå in på Månadens erbjudande. Har du ännu inte Vision-appen kan du ladda ner den via Google play eller Appstore. 

Erbjudandet gäller under mars 2022. 

Om Hela Sverige samlas

Hela Sverige Samlas är en kunskapsplattform som låter dig streama över 100 talare, experter och företagsledare. På plattformen finns spännande föreläsningar från några av landets mest peppande inspiratörer och värdefull ny kunskap från våra vassaste experter. Det finns ett brett utbud av ämnen att utvecklas inom, så som mindset & personlig utveckling, strategi & planering, marknad & digitalisering, försäljning & tillväxt, ledarskap & innovation – helt enkelt något för alla! 

Hela Sverige Samlas har, sedan starten i september 2020, lockat över 11 000 personer och har fått ett snittbetyg från användarna på 4,7 av 5. 

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar