Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar.

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Medlemsavgift

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella inkomstuppgifter om dig.

Som ny medlem är de tre första månaderna gratis. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle.

Om du är under 30 år när du blir medlem betalar du i stället 100 kronor för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du uppdaterat ditt studentmedlemskap till ett yrkesverksamt medlemskap betalar du också bara 100 kronor i medlemsavgift för hela första året. Därefter betalar du medlemsavgiften månadsvis. Erbjudandet kan bara nyttjas vid ett tillfälle och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Försäkringar

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag Vision har avtal med.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag Vision har avtal med. Detta förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Vision ingriper inte i händelser eller tvister som inträffade innan du lämnade in din ansökan om medlemskap.

 

 

Distansarbete

Haninge Kommun, Haninge

Klimatåtgärd

Berätta vad ni har lyckats med!

Logga in och lägg upp initiativ
Vision i Haninge har långt innan pandemin såg fördelarna med distansarbete. Minskat utsläpp, ökad trivsel för våra medlemmar, ökad effektivitet, minskade sjuktal, snabbare återgång till arbete efter en sjukskrivning, minskade kostnader för lokaler med mera, säkra kompetensförsörjningen, ökad tillgänglighet och så vidare… Vision i Haninge har läge drivit på att det ska vara möjligt att våra medlemmar i Haninge kommun ska få arbeta på distans. Vi har därför lämnat olika förslag för att möjliggöra distansarbete på ett säkert sätt. Såsom utrustning för distansarbetsplats, utbildningar, skyddsronder och dialogronder... Vision i Haninge anser att möjlighet till att arbeta distans är ingen rättighet, skyldighet, belöning och eller ingen bestraffning. Det är en möjlighet om förutsättningarna finns. Alla har inte alltid förutsättningarna för det. Medarbetare ska i samråd med sin chef och kolleger behöver skapa sig dessa förutsättningar. Arbetsgivaren Haninge kommun i september 2022 beslutat att permanenta möjlighet till distansarbete. Detta är skolexempel på när samverkan är som bäst!!!

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss