Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Det här vill Vision

Vision är fackförbundet för dig som jobbar i tandvården eller som är studerande på en tandvårdsutbildning. Du kan vara med i Vision om du till exempel är tandsköterska, ortodontiassistent, tandhygienist eller tandtekniker.

Vision organiserar många anställda i den offentliga tandvården. Det är en styrka. Genom att vi är så många kan vi förhandla fram bra kollektivavtal för din lön och dina yrkesvillkor. Vision påverkar arbetsgivare och chefer och driver opinion för bättre villkor i tandvården. Vision har ett nationellt nätverk där yrkesverksamma i tandvården utbyter erfarenheter och tillsammans driver på för en bättre arbetsmiljö och ökad lönespridning.

Visions rapport: Bättre behandling – tandsköterskornas viktiga betydelse i offentlig tandvård (pdf)

Dina förutsättningar

Vision arbetar för att du ska ha schysta villkor och trygghet på jobbet, bland annat genom att förhandla fram bra kollektivavtal. Du ska trivas, ha inflytande över ditt arbete och ges möjlighet att påverka. 

Yrkesroller som ger stor möjlighet att forma sitt eget arbete är ofta utvecklande och roliga. Men för otydliga ramar och förväntningar kan samtidigt skapa stress. Vision arbetar för att krav och förväntningar i arbetet ska vara tydliga och att du ska få det stöd du behöver för att kunna nå uppsatta mål.

Din arbetsmiljö

Din utveckling

Vision arbetar för att du ska få kontinuerlig kompetensutveckling av din arbetsgivare. Du ska få kontinuerlig fortbildning för att kunns göra ett så bra jobb som möjligt.

Karriärtjänster

Din lön

Vision arbetar för att lönesättningen på din arbetsplats ska följa tydliga kriterier, som att utbildning ska löna sig. Din lön ska vara individuell och sättas efter lönesamtal med din chef.

Din lön

Tandvården

Vision är fackförbundet för dig som studerar till eller jobbar som tandsköterska, tandtekniker eller tandhygienist.

Det här vill Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar