Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Medarbetare inom tandvården.

Det här vill Vision inom tandvården

Vision är fackförbundet för dig som jobbar i tandvården eller som är studerande på en tandvårdsutbildning. Du kan vara med i Vision om du till exempel är tandsköterska, ortodontiassistent, tandhygienist eller tandtekniker.

Vision organiserar många anställda i den offentliga tandvården. Det är en styrka. Genom att vi är så många kan vi förhandla fram bra kollektivavtal för din lön och dina yrkesvillkor. Vision påverkar arbetsgivare och chefer och driver opinion för bättre villkor i tandvården. Vision har ett nationellt nätverk där yrkesverksamma i tandvården utbyter erfarenheter och tillsammans driver på för en bättre arbetsmiljö och ökad lönespridning.

Dina förutsättningar

Vision arbetar för att du ska ha schysta villkor och trygghet på jobbet, bland annat genom att förhandla fram bra kollektivavtal. Du ska trivas, ha inflytande över ditt arbete och ges möjlighet att påverka. 

Yrkesroller som ger stor möjlighet att forma sitt eget arbete är ofta utvecklande och roliga. Men för otydliga ramar och förväntningar kan samtidigt skapa stress. Vision arbetar för att krav och förväntningar i arbetet ska vara tydliga och att du ska få det stöd du behöver för att kunna nå uppsatta mål.

Din arbetsmiljö

Din utveckling

Vision arbetar för att du ska få kontinuerlig kompetensutveckling av din arbetsgivare. Du ska få kontinuerlig fortbildning för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Karriärtjänster

Din lön

Vision arbetar för att lönesättningen på din arbetsplats ska följa tydliga kriterier, som att utbildning ska löna sig. Din lön ska vara individuell och sättas efter lönesamtal med din chef.

Din lön

Tandvården

Vision är fackförbundet för dig som studerar till eller jobbar som tandsköterska, tandtekniker eller tandhygienist.

Det här vill Vision inom tandvården

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss