Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Tandtekniker

Vision är fackförbundet för dig som är tandteknikereller studerar till ett jobb inom tandvården.

Vision organiserar många anställda inom regionerna. Det är en styrka. Genom att vi är så många kan vi förhandla fram bra kollektivavtal för medlemmarna. Vision samarbetar med beslutsfattare och politiker, både nationellt och internationellt, för bättre villkor inom tandvården. Vision har dessutom ett nationellt tandvårdsnätverk för att utbyta erfarenheter och diskutera viktiga frågor med kolleger från hela landet.

Det här vill Vision

Dina förutsättningar

Vision följer forskningen kring amalgam och härdplaster inom tandvården, för en sund arbetsmiljö. Du ska trivas, ha inflytande över ditt arbete och möjligheter att påverka på arbetsplatsen.

Din arbetsmiljö

Din utveckling

Vision vill att du som jobbar inom tandvården ska få kontinuerlig fortbildning. Och Vision påverkar när det gäller den nationella tandsköterskeutbildningen.

Karriärtjänster

Din lön

Lönen ska höjas när du utvecklas i ditt yrke – Vision arbetar för löneutveckling under en yrkeskarriär. Din lön ska sättas utifrån ansvar, kompetens, svårighetsgrad och resultat, precis som det står i kollektivavtalet.

Din lön

Lönestatistik för tandtekniker

Som medlem i Vision kan du logga in och se lönestatistik för vad andra tandtekniker tjänar.

Lönestatistik inom tandvård

Tandvården

Vision är fackförbundet för dig som studerar till eller jobbar som tandsköterska, tandtekniker eller tandhygienist.

Det här vill Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar