×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Marina Johansson (S)

Marina Johansson (S)

Ledamot SKL:s Beredningen för socialpolitik och individomsorg samt Ordförande Göteborgs Stads Social resursnämnd

”Det finns många viktiga frågor för framtidens socialtjänst. Vi befinner oss i en brytningstid, både vad gäller förutsättningarna för det sociala arbetet (finansiellt, demografiskt mm) och vad gäller hur arbetet konkret bedrivs. Därför är det avgörande att dels klargöra de långsiktiga förutsättningarna, t.ex. vad gäller finansiering, långsiktig ekonomistyrning och kompetensförsörjning, men också att fortsätta utveckla själva det sociala arbetet, framförallt när det gäller inriktningen mot förebyggande insatser. Det finns ett överväldigande forskningsstöd för hur effektiva förebyggande insatser är. Ju tidigare insatserna kommer desto bättre. Det här kärnan i vårt arbete med Jämlikt Göteborg. Jag hoppas att alla som arbetar direkt och konkret med socialt arbete är med i diskussionen om framtidens socialtjänst. Det räcker inte med renodlat teoretiska och abstrakta perspektiv på detta område, den erfarenhetsbaserad kunskapen från det praktiska arbetet är helt avgörande för att socialtjänsten ska kunna utvecklas och förbättras."

Socialt arbete

Vision är fackförbundet för dig som studerar till socionom eller jobbar med socialt arbete. Socialarbetare, bland annat inom socialtjänsten, är en stor medlemsgrupp i Vision.

Läs mer

1155 nya medlemmar under oktober

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum