×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Träffa en student under en arbetsdag!

Du som är yrkesverksam medlem i Vision har möjlighet att ta emot en student under en arbetsdag.

Vision har många medlemmar som är studenter som läser på universitet och högskolor runt om i landet. De är nyfikna på hur arbetslivet ser ut och känner ett stort behov av att få ta del av den praktiska verkligheten redan under studietiden. Kan du tänka dig att ta emot en student under en arbetsdag?

En arbetsdag

Under dagen får studenten en snabb inblick i yrket och får se hur det är att jobba på din arbetsplats. Räkna med att ni ses under en hel dag (9-16) och tänk på att ha tid för frågor och samtal under dagen. Ta gärna med studenten på möten och besök så att hen får känna på dina arbetsuppgifter.

Att träffa en ung person på väg ut i arbetslivet hoppas vi också kan vara värdefullt för dig. Dessutom får du en möjlighet att visa upp och marknadsföra din arbetsplats för framtidens arbetssökande!

Här kan du läsa en intervju med projektkoordinatorn Maria som tog emot studenten Sofia på sin arbetsplats under en arbetsdag.

Gör så här för att ta emot en student

  • Lägg upp din profil här
  • Studenter kan därefter skicka intresseanmälningar till dig
  • Du väljer själv vem eller vilka av dem du vill träffa en arbetsdag
  • Vill du avregistrera dig från tjänsten mejlar du avanmäl till arbetsdag@vision.se

En arbetsdag med en student

Lägg upp din profil så kan studenter sedan skicka intresseanmälningar till dig. Du väljer själv vem eller vilka av dem du vill träffa en arbetsdag. Du kan när som helst plocka bort din profil.

Vill du avregistrera dig från tjänsten? Mejla avanmäl till arbetsdag@vision.se.

Ladda upp profil

Socialt arbete

Vision är fackförbundet för dig som studerar till socionom eller jobbar med socialt arbete. Socialarbetare, bland annat inom socialtjänsten, är en stor medlemsgrupp i Vision.

Läs mer

1827 nya medlemmar under september

Allt det här får du:

  • Löne- och karriärcoachning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

  • Inflytande på jobbet

Bli medlem!

Det här tjänar du på kollektivavtalet

Sara tjänar 65 727 kronor på kollektivavtalet under ett år. Sara är 32 år och socialsekreterare i en kommun.

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum