Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Det här vill Vision

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med eller studerar till ett jobb inom samhällsutveckling och politik. Vision har många medlemmar som arbetar med att utveckla välfärden i roller som bland annat utredare, utvecklare, nämndsekreterare och handläggare.

Vision arbetar för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv och för att du ska trivas och må bra på jobbet. Ditt arbete ska kännas meningsfullt och du ska få det stöd du behöver för att utvecklas i din yrkesroll.

Dina förutsättningar

Vision arbetar för att du ska ha schysta villkor och trygghet på jobbet, bland annat genom att förhandla fram bra kollektivavtal. Du ska trivas, ha inflytande över ditt arbete och ges möjlighet att påverka. 

Yrkesroller som ger stor möjlighet att forma sitt eget arbete är ofta utvecklande och roliga. Men för otydliga ramar och förväntningar kan samtidigt skapa stress. Vision arbetar för att krav och förväntningar i arbetet ska vara tydliga och att du ska få det stöd du behöver för att kunna nå uppsatta mål.

Din arbetsmiljö

Din utveckling

Vision arbetar för att du ska få kontinuerlig kompetensutveckling av din arbetsgivare. Du ska få kontinuerlig fortbildning för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Karriärtjänster

Din lön

Vision arbetar för att lönesättningen på din arbetsplats ska följa tydliga kriterier, som att utbildning ska löna sig. Din lön ska vara individuell och sättas efter lönesamtal med din chef.

Din lön

Samhälle och politik

Vision är fackförbundet för dig som studerar till samhällsvetare eller jobbar med samhälle och politik i en kommun eller region.

Läs mer

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar