×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Tuta mot floskler

2019-01-29

Chefen i Fokus nr 1 2019. Svante Randlert har startat podden Chefssnack.

Det finns många andra chefspoddar. Vad är grejen med din?

– Nivån på gästerna. De tio första avsnitten är samtal med Sveriges vassaste chefer. Samtalen har fokus på ledarskap, och ingenting om vad personen gjorde som femåring. Tanken är att lyssnaren ska bli en vassare chef genom inspiration och praktiska ledarskapstips, som lyssnaren kan börja med direkt.

Ge exempel på ett konkret tips från en gäst!

– Mia Brunell, koncernchef på Axel Johnsson, säger att ”bäst relationer vinner”. Därför försöker hon alltid ringa till sina närmsta chefer i stället för att mejla, eftersom mejl kan innebära så mycket missförstånd.

Har du någon gäst från kommunal sektor?

– Inte i de tio första avsnitten, men jag ska spela in totalt hundra, så jag lovar att det blir chefer därifrån också.

Hur undviker du floskler från cheferna?

– Om de är floskliga tutar jag med min floskeltuta. Jag har behövt använda den ett par gånger.

Artiklar

Till arkivet

Ledare: Känslomässig karusell

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!

Vårt frågeforum