×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Malmöchefer lämnar jobb under utredning

2013-05-02, Tidningenvision.se

Två chefer inom Malmö stad lämnar sina uppdrag sedan kommunen inlett en utredning om deras verksamhet Jobb Malmö.

– Det får inte ens finnas en misstanke om att de kan påverka den utredning som nu ska inledas, säger serviceförvaltningens kommunikationschef Mats Adolfsson till Sydsvenskan.

Jobb Malmö är stadens verksamhet för arbetsmarknadspolitiska insatser som ska stärka arbetslösa invånares möjligheter till självförsörjning.

I tidigare artiklar har Sydsvenskan skrivit att flera familjemedlemmar till de två cheferna har fått anställning i verksamheterna. Men de båda cheferna förnekar att de haft något med anställningarna att göra.

Händelserna har polisanmälts och nu har de båda cheferna enligt kommunen frivilligt valt att lämna sina jobb medan utredningen pågår.

Kommunstyrelsen har också tillsatt en extern utredning som ska granska Jobb Malmö. Den ska vara klar senast 1 oktober.

De båda cheferna kommer tillfälligt att få andra arbetsuppgifter inom serviceförvaltningen utanför Jobb Malmös organisation.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Ledare: Känslomässig karusell

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!

Vårt frågeforum