Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Mer semester i Ljusdal

2013-04-10, Tidningenvision.se

Anställda i Ljusdals kommun kan nu byta semesterdagstillägget mot fler semesterdagar.

Det är Vision i Ljusdals kommun som har drivit frågan om att anställda ska få möjlighet att byta semesterdagstillägget mot fler semesterdagar.

Avtalet med arbetsgivaren ger personal under 40 år möjlighet till fem fler semesterdagar, och anställda äldre än så kan nu få sex extra dagar. Men för att utnyttja förmånen får personalen inte spara fler än fem semesterdagar från föregående år.

– Vi ville egentligen inte ha några restriktioner, medan arbetsgivaren tyckte att de anställda inte skulle få ha några ordinarie semesterdagar alls sparade från tidigare år för att byta till sig fler. Så det blev en kompromiss med max fem sparade dagar, säger Visions ordförande i Ljusdal, Märit Laursen.

Ett tjugotal kommuner har tidigare infört möjlighet att byta semesterdagstillägget mot fler semesterdagar. I samtliga fall måste bytet godkännas av närmsta chef.

 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Ledare: Känslomässig karusell

Lotta Ekstedt, chefredaktör

Läs ledaren här!

Frågor & svar