Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

FutureReady: Framtidssäkra din kompetens

Lär dig något nytt, öka ditt självförtroende kring digital utveckling och framtidssäkra din kompetens.

Vi är glada över att även i år kunna erbjuda dig som är medlem i Vision och som jobbar inom administration en möjlighet att delta i FutureReady; en onlineutbildning för dig som vill utvecklas och framtidssäkra din kompetens. Inga förkunskaper krävs och utbildningen är kostnadsfri för dig som är medlem.

Programmet FutureReady hos kreativa skolan Hyper Island riktar sig till dig vars jobb förändrats eller riskerar att försvinna till följd av utvecklingen. Programmet syftar till att utveckla deltagarnas digitala kompetens och öka deras självförtroende och självledarskap att förändra sin egna väg mot framtidens jobb.

Det här programmet är för dig som:

• Vill driva din egen utveckling för att vara relevant på framtidens arbetsmarknad
• Vill öka din kompetens inom digitala arbetssätt
• Har ett yrke som har påverkats (eller kommer påverkas) av digitalisering och automatisering

Programmet innefattar verktyg, inspiration och kunskap om:

  • Digitaliseringens möjligheter och framgångsfaktorer
  • Leda sig själv och andra i förändringsprocesser
  • Utveckla gruppdynamik och samarbete
  • Modeller för kreativitet och problemlösning
  • Metoder för iterativt tillvägagångssätt
  • Målbild och förhållningssätt i förändringsprocesser
  • Praktiskt användande av digitala verktyg

Programmet är sex veckor långt och sker online i regi av Hyper Island. Hyper Island har skapat programmet, dess innehåll och upplägg, som deltagarna kommer att gå igenom. Räkna med att lägga cirka fyra timmar per vecka.

Erbjudandet gäller endast dig som är medlem i fackförbunden Vision, Finansförbundet eller, Forena eller ST. Urvalet som Hyper Island gör baseras på flera faktorer. Dels utifrån en bedömning om du som söker passar för programmet, men också i mån av plats. 

Future Ready: Framtidssäkra din kompetens (futurion.se)

Genom att klicka på länken ovan godkänner du Hyper Islands personuppgiftshantering.

Personuppgiftshantering (hyperisland.se)

FutureReady är ett samarbete mellan utbildningsföretaget Hyper Island, tankesmedjan Futurion och välgörenhetsorganisationen Google Org, samt fackförbunden Finansförbundet, ST och Vision.

Intresseanmälan

Intresseanmälan (knowledge.hyperisland.se)

Administration

Vision är fackförbundet för dig som jobbar med administration i kommun eller region, i ett bolag med koppling till välfärden eller en kyrka. Som det största fackförbundet för administratörer i offentlig verksamhet kan Vision göra skillnad, både för dig på din arbetsplats och i utvecklingen av framtidens jobb.

Administration

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar