• Vinnaromslaget!

  • 2019 års omslag.

Utveckling

Här är 2019 års bästa omslag

10 januari 2020

Nummer 3 2019 har årets bästa omslag. Det tycker Tidningen Visions läsare efter avslutad omröstning.

Vi frågade er läsare vilken tidning som ni blir mest sugna på att öppna utifrån hur omslaget ser ut. Röstningen är nu avslutad och resultatet visar en solklar vinnare: Omslag nummer 3, som fick 56 av 188 röster. 

På omslaget porträtteras Mohamed Musa som är fältsamordnare i Spånga-Tensta, Stockholm. I tidningen berättar han och flera andra om om glädjen till sina jobb – spana in artikeln här.

Fem som röstat får två biocheckar i brevlådan! Grattis till Ulf Karlsson i Finspång, Johanna Sjöblom i Fritsla, Ahmad Hussein i Lund, Christina Eriksson i Östersund och Gabriella Bratt i Vikingstad.

Några röster om vinnaromslaget:

”Det bara lyser om personen! Så charmig med ett hjärta. Värme i bilden! Passar ihop med texten. Fotot ger hopp!”

”För att den förmedlar något positivt som vi alla behöver nu då det är budgetneddragningar och hög personalomsättning. Även vid hårda tider måste vi kunna se positivt på våra yrken och vara stolta över vad vi har och vad vi gör dagligen!”

”För att det är så positivt och hjärtligt! Och för intervjun om att älska sitt jobb!”

”Härligt med ett välkomnande omslag, så varmt och glatt. Vi matas allt för ofta med negativt om våra jobb och vi som älskar våra jobb kommer lite bakom. Passion är ett vackert ord.”